Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

O ježešmarijapomagaj!!!!! Ežoj, skoraj me je kap! Na, zdaj pa naš študent že črtice vleče??!!??!!

Pol šele vidim, da je tisto sol? Ali pa (še bolje) odvečni cukr, hehe....

Edin to mi ni jasno, kako to, da ti je vse jasno, Ežoj? Si prepričan, da ti katera od teh substanc, ki jih imaš na mizi, ne pomaga pri uravnovešanju vesolja?

A palačink pa danes pri tebi ne bo? (ne vem zakaj se eni razburjajo, meni je pa všeč, če smo usklajeni. Pred dnevi je bil  piščanec na marsikaterem krožniku, en cajt so bile gobe, danes je pa res dan za palačinke. In za kakšne kontakte morda KVAK)

Mensezdi da bo v kratkem prazna luna

Dobr no, da ne bom smetila teme, bom komentirala našo večerjo:

- palačink definitivno ne bo!

japaja

Zajec z jabolki, pire krompir, endivija in rdeč radič s krompirjem, . Tudi brez palačink.

zajec_z_jabolki_1_595

Nena
Sreda: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata Četrtek: zelenjavna juha, piščančja rižota z grahom, zelena solata Petek: zelenjavna juha, losos, kuhan krompir v kosih, blitva, zelena solata NENA58

Potem, ko smo v ponedeljek spremenili večerjo s čilija na sashimi, sem imela v torek v dvoje s kolegico za kosilo mehiško solato in bomo imeli v sredo pojedino s prijatelji:

Nekaj za grickanje, kot predjed. Bučkina juha (po ), skutini štruklji, ovčje stegno (brez kosti, well done ),zelen fižol z žara. Za konec pa Malinino omamo. Pa šele sreda je. Kak kozarec verjento ne bo manjkal.

Četrtek solo: postni dan.

Vanja
Danes: tortiljoni s paradižnikom in mocarelo v pečici, zelena solata/cvetača. Zebrino pecivo popoldan. Večerja: pilates zame, dragi gre na pico. Jutri: cvetačna juha, piščanec. Zvečer imava goste: polnjene bučke, njoki z maslom in žajbljem, jagodna pita. Mrzlo je!!! Sashika
Danes: zelenjavna ajdota (ajdova kaša z zelenjavo), solata in pečena jabolka z orehovim nadevom. Alenka
Danes testenine z mesno omako, stročji fižol v solati, pa še nekaj mase od palačink je ostalo
pečen piščanec,krompir v kosih z zeliščnim maslom,zelena solata,bučke v omaki čebulka

SREDA:

Špageti z puranje-bučkino omako; radič in rdeče zelje s krompirjem:

pictures_133_290pictures_129_290

Pozdravček!

Na, spet sem pod to fotografinjo in bi kljub polnemu želodcu kar ugriznila...

danes : ekspres svaljki, gobova mišela, skleda radiča, rdečega, pa

lp

mišzmoke

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti