Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja DARRE, saj je moja slika na str.1276, prav posebej za tebe sem poiskal, saj so se tudi drugi zanimali. Na tisti sliki sem zmatran, pa sem videti starejši kot v resnici sem. Ah, takih študentov je kot listja in trave.

ežoj
Danes: krompirjev zos s hrenom in kuhano prekajeno meso. Jannaa
Ajaaa, saj res, sem pozabla, da sem te že videla! Očitno name nisi naredil prav velikega vtisa, da se mi je to lahko zgodilo... Resno upam, da si na sliki samo zmatran, da si v resnici videti veliko bolje... DARRE
A veš kaj, Ežoj, ne boš ti mene!!! Zdajle sem si še enkrat dobro ogledala tvojo slikco... Ti nisi noben študent! Tako kunštno zreš nekam dol, da se ti vidi, da si najmanj doktor znanosti! Ha, pa si mislil, da te ne bomo dobili! DARRE

PONEDELJEK:

Puranji zrezki v omaki, kus-kus z jurčki, zelena solata:

pictures_041_595

Pozdravček!

Ponedeljek: chilli con carne, polenta, rukola in zelena solata breskva

Goveja juha z rezanci, puran po dunajsko, ostanki pire krompirja z dodatki pečeni v pečici, paradižnikova solata.

ostanki_pire_krompirja_595

Nena

Tole sem videla po TV in našla na Youtube. Upam, da se boste malo zabavali.

http://www.youtube.com/watch?v=kItZ9-L7AV4&p=0D4

Ponedeljek: Rižota s škampi, Zelena solata,

Torek: Spaghetti Carbonara z veliko česna in nekaj dimljene šunke, mešana solata.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 28. 2010 05:09
Torek: mesni polpeti, pire krompir, zelena solata Maruša1 Maruša1

TOREK:

Govedina na trakce v voku, špecli, solata:

pictures_064_290pictures_062_290

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti