Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

naor je napisal/a:

Ežoj, Sicer ne jem nič, kar leti ali prhuta, bi pa bila za eno suši restavracijo kar takoj.

naor

Ja, kdo pa je netopirje?

rimljanka

Moje mačke.

nola
In Ozzy Osborne. banana130

ponedeljek: pohane marele, tenstan krompir, pečene paprike (kosilo pri mami)

torek: celodnevni pregled v Ljubljani, zato sva si privoščila kosilo zunaj  goveja in gobova juhica, ocvri kalamari s pomfrijem in tatarsko omako, kraljeva solata

MissLady
Rimljanka, ali meniš, da prhutajo samo netopirji? Vprašala sem strička Googla in on mi je odgovoril: - zastori prhutajo v vetru ( to pa dodajam jaz, da lahko tudi plapolajo seveda ) -nedoločna slutnja prhuta v srcu -pri električnem zagonu pomagati z ročko za dodajanje plina, nekako tako kot skuša mati kokoška vzpodbuditi majhne piščance, da začnejo prhutati s krili... Tako, samo nekaj primerov, mogoče še kdo ve,kaj vse lahko prhuta.Sicer pa dober tek vsem, ki ste pri kosilu in ste kaj dobrega skuhali! naor
danes: bučkina juha, pire krompir, pečen morski list, solata Tinci Sporočilo je spremenil(a) tinci dne 25. 2010 12:37

naor je napisal/a:

Rimljanka, ali meniš, da prhutajo samo netopirji? naor

Nikjer nisem napisala, da samo netopirji prhutajo, res pa je, da imajo prhuti, torej oni prhutajo, čeprav običajno rečemo, da letijo. Kokoši imajo peruti in letijo, pa vseeno pogosto rečemo, da prhutajo.....Kaj je let in kaj prhutanje? Kje je meja? Zanimivo razmišljanje, po moje.

rimljanka

SREDA:

Filane paprike od včeraj, domač kruh s semeni, jabolčni štrudl:

Pozdravček!

Jst sam to vem, da bi bila visoka in globoka kriza, če bi avion prhutal.. Danes za kosilo (smo v polni postavi): juhca (o, kako paše!) pire krompir omaka iz kumar, paradižnika in veliko kopra Cena: približno 1 €. Mojega časa in elektrike nisem računala. Pa praška za pomivanje posode tudi ne. Moja dobra volja pa itak cene nima. japaja
Dragička, kako pa ta tvoj štrudl slastno zgleda! Mmmm!!!!! sara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti