Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Gobova juhica, pečenka, pražen krompirček s šalotko in skleda solate iz kumaric. bombetka
Ežoj, midva greva pa danes na tisto pivo, kajneda? japaja
rižota iz mletega mesa za moža in mladiča, jurčki z jajcem za mene, popoldan sladoled Ebonlass

japaja velja, le morava dragičko počakat, pa sploh ne vem a gre tudi multivitamin.

Meni je mal nerodno da nenehno gledamo v cesarjev lonec, če bi Aki ( to je za prijatelj, drugače je cesar Akihito ) to zvedel bi mi morda zameril ). Res pa je, da cesar ravno ne gleda na strošku v kuhinji. Na drugi strani pa je Beti bolj skrbna. Včasih naroči naj kar porabijo, kar je v zmrzovalnikih. Najdejo tudi jadranskega brancina in nekaj jadranskih srdel in se odloči: to za nedeljsko kosilo. Naroči, da postrežejo v " quins garden "- u ( ne vem kako bi se to prevedlo ) in naj ne pozabijo prt za nedelje. Ne pozabijo:

Zanimivo pa je, da je izbrala naj prinesejo boteljko vina ravno tako, kot se dobi v hoferju.

Po kosilu, seveda kontemplacija, tokrat o tem, kako sonce nikoli ne zaide............ oh, to so bili časi:

Izkoristil sem priložnost za slikanje ko je šla.......... no saj veste kam kvinke hodijo peš.

Ko je prišla nazaj je naročila, naj iz kleti prinesejo še eno buteljko!

ežoj
Po trgatvi v gozdu in na vrtu: je sledila predelava.. ker sem se ob predelavi napokal paradižnika sem kosilo izpustil In madona Ežoj vidim da bo potrebno začeti jesti ribe,ti jih pripravljaš vsaj 2 krat na teden...sam pa sem bolj lenuh kar se rib tiče(bi jih jedel vendar mi jih je muka pripraviti)... polarbear
Goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, barvita poletna rižota, mešana solata, popoldan pa štrukeljčki. breskva
Polarbear,čestitam tudi jaz.Ni kaj, lepo za oko in dobro za želodčke. naor Sporočilo je spremenil(a) naor dne 22. 2010 18:08
goveja juha z rezanci, blitva s krompirjem, na žaru pečen sir, breskve v vinu dome

piščančji žur,pečen krompir,paradiž.solata,endivja,torta

IvaSin
Goveja juha z ribano kašo, goveji zrezki v korenčkovi omaki, kruhovi cmoki, mešana solata breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti