Burito palačinke z lososom
japaja velja, le morava dragičko počakat, pa sploh ne vem a gre tudi multivitamin.
Meni je mal nerodno da nenehno gledamo v cesarjev lonec, če bi Aki ( to je za prijatelj, drugače je cesar Akihito ) to zvedel bi mi morda zameril ). Res pa je, da cesar ravno ne gleda na strošku v kuhinji. Na drugi strani pa je Beti bolj skrbna. Včasih naroči naj kar porabijo, kar je v zmrzovalnikih. Najdejo tudi jadranskega brancina in nekaj jadranskih srdel in se odloči: to za nedeljsko kosilo. Naroči, da postrežejo v " quins garden "- u ( ne vem kako bi se to prevedlo ) in naj ne pozabijo prt za nedelje. Ne pozabijo:

Zanimivo pa je, da je izbrala naj prinesejo boteljko vina ravno tako, kot se dobi v hoferju.
Po kosilu, seveda kontemplacija, tokrat o tem, kako sonce nikoli ne zaide............ oh, to so bili časi:

Izkoristil sem priložnost za slikanje ko je šla.......... no saj veste kam kvinke hodijo peš.
Ko je prišla nazaj je naročila, naj iz kleti prinesejo še eno buteljko!
ežoj
je sledila predelava..
ker sem se ob predelavi napokal paradižnika sem kosilo izpustilpiščančji žur,pečen krompir,paradiž.solata,endivja,torta
IvaSinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom