Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri vampih je(baje) tako.Eni bi se prodali zanje,drugi jih videti ne morejo.Sama spadam med ljubitelje teh narezanih frotirk.Če so zares dobro pripravljeni pa še toliko bolje. naor
Včeraj: zelenjavna pasirana juha z rižoni, krompirjeva solata, kumarična solata, panirani file ostriža jabolčna pita Danes ? Bomo vprašali za želje in sporočim.
Včeraj: Juha iz hokaido buče in slivovi cmoki s skutinega testa; Danes : Juha iz hokaido buče, polovička, ki je ostala od včeraj, ovcvrti jajčevci, kus kus in mehka solata. lp, pinka
včeraj: pečen piščančji file s čilijem, pire krompir, sataraš, bučkina omaka. goveja juha, paniran puran v čičeriki, dušene bučke, solata

včeraj smo izvedli napad na trgovine z otroško garderobo in nakupili za 1. september, ko gremo 1. v vrtec ... zato smo si zvečer privoščili lahko večerjo zunaj

Danes: mami se je zjutraj potepala po gozdu in nabrala cel kup marel... zato bojo danes pohane marele in krompir

zvečer pa trahana po receptu moje babice iz bosne

MissLady

PETEK:

Repa, koleraba, korenček, krompir, klobasa; pečena jabolka z orehi in brusnično marmelado:

Pozdravček!

Ker smo nakupovali za rojstni dan bo danes za malčka golaž in polenta, za nas pa šobska solata, čevapi, pečene perutke Za jutri pa že danes kuham govejo juho... Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. 2010 14:52
Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, paradižnikova in zelena solata s kalčki Jutri: boranija, zelena solata, jabolčni- skutin zaitek NENA58

Tega pa ne moreš verjamet: mi ne verjamejo. Obljubil sem vampe in ena mi v brk pove, da ne verjame, da bom skuhal vampe za piknik. Sem ji obljubil, da bom poslikal. Jaz ponavadi ne slikam piskrov v katerih sem jed pripravil, sedaj je izjema. Danes sem v mesnici dobil 10 kg zelo dobrih vampov, in evo, to je to:

Za tist piskar nimam dovolj velikega pokrova. Računam da bo dovolj za enih osem ljudekov, če pride japaja ( pa nč n`o razvrata, da veš ) ali še kakšna svobodnih nazorov, bi moglo bit vseen dovolj.

Se pravi danes: vampi

jutri              : piknik ( vampi )

pojutrišnjem   : pospravljanje ostankov od piknika ( vampi )

ponedeljek     :  še kar vampi, morebit, če na pikniku ne bodo dovolj jedli ( uf, dovolj imam vampov za en čas ).

ežoj
. Namesto uhanov ti bodo vampi bingljali iz ušes! A vijolčastih kumarc pa ne boš nič cmaril??? Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti