Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
včeraj smo izvedli napad na trgovine z otroško garderobo in nakupili za 1. september, ko gremo 1. v vrtec ... zato smo si zvečer privoščili lahko večerjo zunaj
Danes: mami se je zjutraj potepala po gozdu in nabrala cel kup marel... zato bojo danes pohane marele in krompir
zvečer pa trahana po receptu moje babice iz bosne
MissLadyPETEK:
Repa, koleraba, korenček, krompir, klobasa; pečena jabolka z orehi in brusnično marmelado:

Pozdravček!
Tega pa ne moreš verjamet: mi ne verjamejo. Obljubil sem vampe in ena mi v brk pove, da ne verjame, da bom skuhal vampe za piknik. Sem ji obljubil, da bom poslikal. Jaz ponavadi ne slikam piskrov v katerih sem jed pripravil, sedaj je izjema. Danes sem v mesnici dobil 10 kg zelo dobrih vampov, in evo, to je to:

Za tist piskar nimam dovolj velikega pokrova. Računam da bo dovolj za enih osem ljudekov, če pride japaja ( pa nč n`o razvrata, da veš ) ali še kakšna svobodnih nazorov, bi moglo bit vseen dovolj.
Se pravi danes: vampi
jutri : piknik ( vampi )
pojutrišnjem : pospravljanje ostankov od piknika ( vampi )
ponedeljek : še kar vampi, morebit, če na pikniku ne bodo dovolj jedli ( uf, dovolj imam vampov za en čas ).![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Škotske mesne kroglice s pivsko omako