Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Telečji zrezki v omaki, gobova omaka, skutin štrukelj, kruhov štrukelj, zelena solata z radičem in zeljno solato Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 24. 2010 13:44
široki rezanci s puranovimi koščki v sirovo-smetanovi omaki, paprika in paradižnik za solato Tinci

TOREK:

Nadevana paprika (pečena v pečici), pire krompir:

Pozdravček!

Goveja juha z ribano kašo, sataraš, špinačni rezanci, mešana solata, vaniljev sladoled z rozinami (domač) breskva
Danes: kruhovi cmoki z zabelo in velika skleda solate jutri: tortelini v smetanovi omaki in solata Jannaa
danes: njoki z bučkami in sirom, zapečeno v pečici jutri: domača zelenjavna pica, rafaelo kroglice aby

žrebičkvi zrezki v omaki, pire krompir,zelena solata

Balenka

Včasih si japonski cesar zaželi kakšen egzotičen suši. Pripravijo mu tole:

Rečejo mu, da tak suši jedo v evropi.

Pa kdo bi hudirja razumel te evropejce ( pravi cesar ). Suši brez ribe, s piščančijimi krili! Pa zakaj ga ne zavijejo v konbu ( to je tist plevel iz morja, kelp po angleško ), kot, da je to težko.

Morda tega ni v evropi, pravi carica Michiko ( in popravi krono ).

Kronska princeza Masako je čist tiho, kot se za princezo spodobi.

ežoj
Danes zabeljen stročji fižol in krompir(ocvirki so obvezni) Jutri boranija+nekaj sladkega! polarbear
Ežoj, tudi jaz bi bila za kakšen suši.Dolga leta sem ga odklanjala z ,ker ga nisem niti pokusila.Letos, ko sem bila pri sinovi družini, pa sem na snahino povabilo v suši bar rekla da.Prvi, ki mi je bil všeč je bil tako ober, pa mi snaha ni znala pojasniti v slovenščini kakšen je.No, pojedla sem ene tri in doma še sinu razlagala, kako mi je žal, da se nisem pustila že prej prepričati in poskusiti to čudo. In on mi je rekel, pa veš, kakšen je bi in mi razložil, da iz jegulje.Se opravičujem, če sem že na kakšnem forumu napisala to zgodbo. Sicer ne jem nič, kar leti ali prhuta, bi pa bila za eno suši restavracijo kar takoj.Lahko strežejo tudi piščančje sušije, le tako dobri morajo biti kot jeguljini. naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti