Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z ribano kašo, ta hitri kotleti, pirini rezanci v omaki, mešana solata, cimetova strjenka breskva
Pečen paradižnik z jajcem in svežim kruhom. Ežoj jutri boš pa kuhal edino jed ki jo ne maram,pa sem jo poizkusil že od veliko mojstrov.... polarbear

zajček v obari z veliko zelenjave (mineštra),

Balenka
pečen piščanec, pire krompir in paradižnikova solata Ebonlass

polarbear, ( kolk sem razumel, takorekoč " zemljak " ), pojdi v kakšno gostilno, ki slovi pa vampih ( lahko v zasavski metropoli greš v študentsko restavracijo ( ki ji, ne vem zakaj rečejo penzionerska ) zraven delavskega doma, in naročiš vampe in poješ. OK, ni ti všeč, čez kakšen dan poskusiš znova: še kar ti ni všeč, čez kakšen dan greš spet in če ti ni všeč, naravnost zdravniku, s tabo je nekaj narobe. Smo v enaindvajsetem stoletju, bojo te že pozdravili, brez skrbi.

ežoj
Fino, pa sem spet izvisila! Vampe obožujem!! Ežoj, kaj je s tabo??!! Pa sej nisem taka kot zgledam!!.. No, hvala k si me povabu.. Danes za kosilo: in malico in malico in malico in večerjo: na rožmarinovih palčkah napičeni koščki paprike v treh barvah, špeh v dveh barvah in piščanec (purana je zmanjkalo) v eni barvi.. to ti pride kot eni ražnjiči.., nekje vmes polito s cvičkom in zmehčano s putrčkom (ugotovila, da cviček lepo nadomešča balzamični kis).. Kar je na kastroli ostalo od cepkanih paprik, sem razredčila z speštanimi kislimi jabolki... ful dobr! Potunkala noter en star bel kruh... Drugač pa te dni vkuhavam marmelade in vstop v kuhinjo nezaposlenim prepovedan!! japaja

Ma japaja, ti kar pridi, pa kar pozabi razvrat ( pa moja reputacija gor/dol ) mišljeno je v soboto, pridejo na piknik visoki funkcionarji........... pa pustimo to. Ena pižama je tukaj, ne vem če je tvoja, vsekakor pižame ne rabiš..........

ežoj
Eh, če ne bo razvrata..? Rajši vlagam tukaj doma (bolje drži ga nego lovi ga) Drgač se mi pa od teh džemov že mal Pa od cepkanih paprik Pa od sataraša in peperonate Pa od slivovih pit Pa od likerja iz smrekovih vršičkov Hvalabogu je danes spet poletje in lahko ruknem en Jutri bomo za zajtrk pomazal kastrole, za kosilo bomo pomazal kastrole, za večerjo bomo pomazal kastrole.. Se pravi: marmelada sataraš slivova pita japaja
Ajoj, bistveno sem pozabila! Da ne bi moje pižame slučajno keri drugi dajal!!!!! japaja
Japaja , a samo za pižamo se bojiš ??? L p manca51

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti