Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja , a misliš , da je kriva radiacija ? Jaz bi prej rekla , da je v takih letih da kar poka po šivih, potem pa še korenje noro ( da ne rečem k......) raste. L p Kosilo danes : polnjena paprika , pire krompir , solata jutri : še ne vem manca51

zajček v obari, na forumu sem dobila ponoven navdih za breskov zavitek

Balenka
Sreda: zelenjavna juha, skutini štruklji, kumarice, stročji fižol Četrtek: zelenjavna juha, rizi-bizi, piščančji zrezki, zelena solata, kumarice Petek: zelenjavna juha, palačinke s skuto in borovnicami popečeni z jajci in smetano, kompot NENA58
NENA58 je napisal/a:
palačinke s skuto in borovnicami popečeni z jajci in smetano, kompot NENA58
NENA58 to si pripravila palačinke v pečici, ki si jih prej prelila z jajci in smetano?
torek: njoki z omako iz bučk, posuto s sirom in zapečeno v pečici sreda: slane palačinke z nadevom iz kisle smetane, bučk in mocarele, zapečeno v pečici. Ameriška jabolčna pita za sladico aby

ponedeljek: filane domače paprike

torek: pečen krompir, meso in bučke, solata

sreda: zelenjavna rižota, pečene bučke, paradižnikova solata

četrtek: boranja, polenta, kumare v solati

marelica

Danes: Halo pizza.

Petek: Malo tu pa malo tam, s kakšnim ali in veliko

Sobota: Večerja bo nekaj "echt" kitajskega

Nedelja: Bomo nadaljevali s tradicijo in po vsej verjetnosti začeli s kitajskim zajtrkom.

Vanja

Vanja:

tulka
Jao jao...pa kaj zadnje čase vsi nekaj rinete na vzhod? Ežoj je japonski cesar, Vanja je zapopadla Kitajsko... Mi smo danes na domaćih tleh: Zajtrk: - kruh, maslo in jagodni džem, skodelica kave (proja + domače mleko iz mlekomata, lepo prosim!) Malica: - vsak po svoje Kosilo: - mineštra, palačinke z letošnjim mareličnim džemom Malica: - palačinke z letošnjim mareličnim džemom Večerja: - nič. (itak se bomo tam okrog pol dveh ponoči srečali pred hladilnikom) Ežojči danes najbrž pridno študira (kontrol/or/ke se bližajo press)? japaja

V sredo je bil golaž in makaroni;

včeraj pa šmorn in breskov kompot;

za danes vem samo, da bo porova juha, za ostalo še zbiram ideje.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti