Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, juhco si pa kar zatajil,a? Ni slabo ne, samo kaj pa kile.To je čisti holesterol kot pravi polarbear.Sicer pa, a bomo samo travo jedli in vodo pili?In zdravi in sestradani umrli? Mi smo si tudi privoščili dober pečen krompir pa zeleno solato s fižolom in malo meska, pa sladoled, pa še sem se kmalu zatem ozirala okoli,v kaj bi ugriznila. Jutri grem delat na kmete, pa bo bolje. naor

Ežoj pa ne mi rečt, da si tole jedel?

Danes: Pečen krompir, pečene bučke, pljučna pečenka, zeljnata solata.

jade

jade je napisal/a:

Danes: Pečen krompir, pečene bučke, pljučna pečenka, zeljnata solata.

jade

Kaj nič gobe ne rastejo pri vas, jade?

rimljanka

Sploh ne grem v gozd gledat, smo se jih preobjedli, do drugega leta tud, če jih ne vidim več...

jade

Ko sem videla jadejin post, sem pričakovala slikico, ne slikice jurčkov in lisičk , ona pa pravi, da so se jih preobjedli, ne moreš verjamet.

Tole me malo spominja na tisto o lisici in grozdju. Ne vem, ne vem!!!!!!!!

Jaz pa se gobove juhe (pa ne tiste iz vrečke) ne bi branila, da o tenstanih jurčkih ne govorim........

Balenka

jade je napisal/a:

Sploh ne grem v gozd gledat, smo se jih preobjedli, do drugega leta tud, če jih ne vidim več...

jade

Le pojdi, potem jih pridem pa jaz iskat............letos še nisem videla gobe v živo.

rimljanka

čevapčiči, pečen krompir in paradižnikova solata

Balenka

O gobice, kok bi jih blo fino nabirat. Bi bla že z 3 jurčki zadovoljna.

V četrtek, ko mi je po porovi juhici zmanjkalo idej, kaj bi še jedli, sem potem naredila pire krompir in špinačo (sprehod po vrtu), včeraj pa riž in hrenovke, paradižnik z mocarelo, zvečer smo se pa na ohcei najedli dobrot. Me je presenetila torta, ker ni bila klasičnih okusov, ampak se mi zdi, da spestulis (ne vem kako se napiše).

Danes pa spet kratek sprehod po vrtu- cvetačna juha, pečene piščančje repetničke in sir za žar, priloga bo pa krompirček in korenček s koprcem, na solato bomo danes pozabili.

katti
"Rumeno, ki te ljubim rumeno"...KORUZA! Kuhana koruza Pečena koruza Koruzna mineštra Cviček. Šopek pelina za spomin. Vse izpod Gorjancev. Slovenija je bogata. japaja
Pri nas so začele poganjat..;-)) Tole bo danes predelano in 3 lepi so že zmazani za kosilo! Gobice,česen, petršilj in 2 jajci..mmmmmmmmm polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti