Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pred pripravo kosila, grem v gredo po korenček, in  evo kašni pri meni rastejo

Ne spomnem se kaj je pisalo na vrečki s semenom, tako, da ne vem katera sorta je.

No za kosilo pa tole:

zraven bevanda od briškeg beleg ( goriških brd ) tokrat brez vode.

Ma *ebiga manca spet je vse narobe. Danes sem zagotovo računal, da bo una ( saj veš katera ) prišla. Jaz ribe imam rad čist simpl, pražene, zaradi nje sem spekel v pečici, pa zelenjava in to, pa čiste gate........... pa vse zastonj. Bojim se, da ne navlečem kakšno bolezn ob taki menjavi gat ( to pa ne more bit zdravo, pa še vse gate sam porabil, kaj pa če izpade kakšna priložnost ). Pri kosilu so mi pomagali:

Na Proximo ali nolo ne upam niti pomislit.

Pa še to, manca enainpetdeseta: živijo naj študenti!

ežoj
Ežoj, ne sekiraj se za gate. Okoli jih obrni in malo popeglaj, če ti bo šlo na tesno.Te pa tale japaja malo nateguje, se ti ne zdi? Imam občutek, da si zapustil nekaj tvojih punc, zdaj se ti pa maščuje. Ja, študentarija si včasih sama kaj zakuha. Jaz nisem ne vem kako navdušena nad deželo vzhajajočega sonca (pusti jo tudi ti raje pri miru), ker imajo tam pogosto na jedilniku Mač Ja Ob Ara. ursula-ce
Ah, ne, Ežoj, nč bat! Nobene bolezni ne bo, samo še enkrat uporabi vso zalogo rabljenih gat, pa bo! Če ne boš povsem sigurn, da je terapija zalegla, pa vajo ponovi... Glede korenja pa...hja, kakšen pa naj bo ob vsem tem razglabljanju o jajcih, menjavanju rjuh, gat...? Manca, a ti še zmeraj nisi poštudirala Ežoja? On si enkrat naloži porcijo za štiri, potem pa dva dni piše, da je jedel "ostanke od včeraj"! Saj, moram rečt, da jih poje s stilom, aranžirane, kot je treba, s prtom in v ambientu, da samo gledaš...in tudi priden je, da gre kuhat vse tiste dobrote samo zase! Čeprav...hmmmm...aja, saj jih ne samo zase!!!! Samo punce ga ves čas nekaj na cedilu puščajo, pa mora potem ostanke glodat! Ja, težka so študentska.... DARRE
Ejej, Ursula-ce, motiš se, jaz sem samo začasna sparing partnerica našemu dragemu Ežoju, toliko da ne izgubi kondicije, hehe.. Bodo tiste njegove svobodnih nazorov kmalu z dopusta nazaj, potem grem pa jaz na zaslužen oddih. Me je Ežojči kar zmatral. Ne samo, da je on v kondiciji, tudi njegovo korenje je, po slikah sodeč, v dobri kondiciji (to je sorta Erectus concretus minima, po domače Viagrovec ). japaja
Ja, DARRE, tudi rožice in travice in korenčki čutijo, kaj se okoli njih dogaja.. japaja

danes brezmesni dan, končnooooooo: krompirjeva juhica s korenčkom

Balenka
[citat=--japaja--]Ejej, Ursula-ce, motiš se, jaz sem samo začasna sparing partnerica našemu dragemu Ežoju, toliko da ne izgubi kondicije, hehe.. Bodo tiste njegove svobodnih nazorov kmalu z dopusta nazaj... Oooo, to bo pa še zanimivo!!! Me prav zanima, kakšni bodo potem šele korenčki!!!! DARRE
danes smo jedli kr na hitr pripravljeno kosilo in sicer:pišćančje zrezke in kuhan riž,pa solato iz kumarc daisy4
danes: goveja juhica, "tenstan" krompir, mrežna pečenka, kuhana zelenjava (grah, korenje, brokoli), paradižnik v solati jutri: čufti, pire krompir, solata flinko

Pri nas bo danes večerja na hitro: piščančji satay (piščanec mariniran in postrežen s tajsko arašidovo omako). Bom goljufala in uporabila kupljeno omako. (nimam časa pripravljat sveže ),  nekaj mešane solate. Rabarbarina pita od včeraj. Poplaknjeno s .

@ EŽOJ: V študentovi dolini mora biti pa ogromno radiacije ,  da mu tak rase.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti