Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polarbear, mal ti zavidam tole škatlo, eh, pa kaj mi škatla, tisto kar je v njej, je zakon. Nebeško lepi, jih kar voham.. A najraje bi se ,sam ne bo nič pomagalo. Škodaaaaaaaaaa!

Balenka

Jade, sam ti tole poglej, pa da ne bi šla v hosto. Ne morem verjet!

Balenka
grahova krem juha z rižem, dišeči krompir, zelena solata lp dome
Joj, joj....gobe, koruza, slive, vinogradniške breskve bodo glihkar...poletje gre počasi h koncu? Grozdje se tudi že barva ponekod (v bližini JE Krško preverjeno že).. Ribe, ribe, ribe me zanimajo! Ampak Ežoj, zakaj vi vsi trgate srdelam glave proč? A je to kaj v zvezi s seksom? Ker pravijo, da je vse v glavi?! Kkakšen afrodizijak je potemtakem to, srdela brez glave? Ehh...! Ma dobro, si z drugim mozgom nadoknadil (kakor je na slikci videti)? Čeprav meni tam fali malo popra. Saj veš, kako mu eni pravijo? Jaha**i prašek. Je pri govejem mozgu prav gotovo poper dobrodošel (tisti telečji pogled mene vedno znova in znova očara) No dobro...mi bomo danes zobali koruzo in se za afrodizijake ne bomo menili.. japaja

polarbear dobrodošel na kulinariko! A si ti kje doma v bližini jade?

Danes pri meni ( poletna jedilnica temporary open ):

to za naor, da ne reče, da sem kostno juho zatajil in:

Tolk korenja, paprike in paradajza tudi ni zdravo, pa kaj čem, moram jest, tudi večkrat na dan.

A kdo ve kako teknejo  " ta pravi " kitajski zajtrki? Pa sploh ni res da kobilice strežejo za zajtrk. Dobiš jih ( menda ) hrustljivo zapečene zraven dunajskega zrezka. To bi bilo neki za onu s cvetličnim imenom.

Pa mimgrede, a se je morda jade še enkrat prijavila na kulinariko pod kakšnim polarnim imenom.

Pa še enkrat mimgrede: kdaj pa pride female sea bear.

Pa še enkrat mimgrede: cukr mi je čist padel, bom mogel kaj ukrepat ( čeprav mi se sedaj nič ne ljubi ).

ežoj
Ežoj prideš cuker dvignit? Viva Meier

Eh japaja, sem že mislil, da je moje semantičko raziskovanje ( matr, skor bom dohitel eno mojo prijateljico, po uporabi tujk ) besede sardina ( sardela ) ostalo neopaženo.

Drugač, s kostnim mozgom jaz izdatno uporabljam hren, tako, da ne čutim potrebo po popru.

ežoj

Matr Viva, ti pa provociraš, veš, da bi takoj prišel!

ežoj

ežoj, če si zadovoljen s pehtranovo potico in polžki z meto, si vabljen!

rimljanka

Ej rim., pazi kaj pišeš, saj veš: vsedem se v avto in sem v petnajstih minutah pri tebi. Če spijem še kakšen kozarec vina, še prej .

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti