Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Darre, vidim da si nova: dobrodošla.
Glade moje " dobre zapisanosti ", gre enostavno za to, da je večina kulinaričark v najboljših letih, torej sigurn imajo kakšnega študenta doma in potem razumejo tudi moje študentske težave(
). Jaz bi namreč vse drugo počel, le učil se ne bi ( a po novem letu enkrat bom verjetno imel kontrolko, kaj bom pa pol ). Evo danes sem namesto učenja izkopal krompir, celo njivo, skor ga je dest kil. Za kosilo sem imel nekaj ostankov od včeraj. Sem mislil naredit rizi-bizi, pol, ko sen izkopal take gromozanske količine krompirja, sem rekel: no pa dejmo krompir spečt, pa mal več, lahko kdo pride na kosilo ( mal sem računal na eno, ki ima zamašene odtoke, pa je danes ni bilo nič okoli ),. Torej danes pri meni:

Vino je " low cost " briško belo goriških brd, z odličnim " price/performance ratio ", skor nepremagljivo za bevande.
ežoj
Predvčerajšnjim je bilo nekaj mehiškega v dobri družbi, včeraj poštena solata z Mehiškim navdihom, danes pa kus kus (še ne vem, točno kak) ovčji kotlet, solata in en dolg sprehod s
na povodcu. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Kremni rezanci s tartufi