Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes smo imeli hitro lazanjo za jutri pa še ne vemo kuharca123
Danes sem dobila hčerki iz počitnic v Grčiji in sta si zaželili pire krompirja, naravnih puranjih zrezkov, domače solate....Popestrila pa bom še z omako iz bučk, za malčka pa grah v omaki. Zraven pa štrudelj iz domačih jabolk in štrudelj iz borovnic in skute. Lep prijeten dan vam želim, danes je prav osvežujoče...
Mi bomo pa danes imeli samo fino fajn slano juhco. Pomaga. Meni ne. Ker ni potrebno. Je bilo včeraj dovolj vode (pa magari meteorne) in nisem dehidrirala (vsaj eden mora ostati priseben) Mašo in spoved sem danes zamudila japaja

-  juha z rezanci in rumenim ,  zrezki v omaki iz paradižnika, gob in , kruhovi cmoki, breskov kompot, kozarček belega vinca, takega, mašnega. Pozneje  z mlekom in skutni štrudelj malo (no, precej) po moje.

rimljanka

Dans ne bo nič slikice. Pečem na žaru ( začne se ob dveh ), ne bom sam, pa zaradi tega ne bom nič slikal. Na sporedu je: čevapčiči, repetalke, kremenatlci/vratnik  in melancani, ter vino po izbiri.

Tudi jaz sem danes zamudil mašo in spoved ( pa nisem nič bil ( no vsaj danes ne ) skupaj z uno, ki je tudi zamudila ).

ežoj
Danes:juha,pečen kiflčar,pečene ribe(savske) in kumare s krompirjem. Milži

čist enako kot včeraj, ker smo morali porabit maso za čevapčiče

Balenka

piščančja obara z žličniki, rižev narastek, kompot

Balenka
No, pa da se še tukaj vrinem sob: kumare v omaki s kislo smetano, pire krompir, veliiika skleda zelene solate ned: goveja juha, pečen kifeljčar, meso iz juhe, mešana zelenjava, zeljnata solata s fižolom danes: po vsej verjetnosti rižota z jurčki in zelenjavo, stročji fižol v solati jutri: pojma nimam home made

Goveja juha z ribano kašo, bučke in krompir iz pečice...skleda solate!

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti