Srbski pasulj
pečenka, ki je ostala od včeraj in paradižnikova solata iz domačega vrta
Balenka
12 ur savnanja..velika skleda kumarice, čebula, feferoni,paprika in paradajz solata,iz hladilnika.
Pa en velik kornet..uh kako paše
lp gogaMa japaja, ti bi meni lahko pomagala. Ena prijateljica mi je namignila, da bi mogel it na pedikuro, jaz niti ne vem kaj je to, ti pa veš ( tam si nekje omenila ), vsaj za ženske, morda veš tudi za moške. Koliko to traja ( jaz sicer imam opravljen test vzdržljivosti ), mal sem v skrbeh, da ne bo kaj narobe šlo. Pa kaj moram imeti s sabo, a je dovolj ena pakunga kond...., .............. vsaka informacija je dobro došla.
Proxima, pesniki niso moja močna stran, vendar tudi moje mačke niso ( menda ) na tekočem ( ali se pa delajo, da me ne prizadenejo ). Moje imajo sam tisto ima, ki ga sama ve ( in ga nikomur ne pove ).
Danes kuhane ribe:

Spet sem se mogel matrat s ( pre ) sladkim vinom.
ežoj
Pri vsem tem, mi je pomagal tale maček brez imena ( kako mu mačji rod reče ne vem, se mi rahlo zdi, da ljudski rod nima pravice devat ( posebej ) ljudska imena pripadnikom njegove vrste:
ežoj[/citat]
Ežoj, pred leti sem spoznala gospo, ki se je kot mlada ženska izselila v Južno Ameriko. Kulturni šoki so seveda bili, enega od njih, ki jo je še posebej pretresel, mi je opisala.
Sosedje v naselju, kjer so stanovali, so imeli psa. Pustimo ob strani to, kaj je ali ni jedel in kdo ga je brcnil ali pahnil. Ni imel imena, če so ga poklicali ali se menili o njem, je bil samo pes, perro.
Ko jih je vprašala kako se kliče, so ji rekli - pa saj je samo pes, danes ta, jutri en drug, zakaj zapravljati ime zanj.
Odkar sem slišala to štorijo, si jemljem pravico, da dam vsem mačkam, ki se motajo okrog moje hiše imena in sem prepričana, da jih tudi one dajejo nam. Kaj bi dala, da izvem kako se kličem po mačje!
nola
PETEK:
Krompir, bučke, čebula, sardelice in skleda solate:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Hrustljava solata