Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pospravljanje ostankov od žara od včeraj z v pečici pečenim krompirjem in solato:

ežoj
Danes: zelenjavna juha, pečene bučke s sirom, hrenovke, zelena solata, paradižnik Jutri: zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata, paradižnik Sreda: polnjene paprike, krompir v oblicah, kruh NENA58
Danes: špinača ,pire krompir,hrenovka. jutri:puranovi zreski v omaki,široki rezanci ,solata. Milži
Ežoj, sem že zdavnaj opazila tvoj novi prt. Pa nisem hotela biti prva. A očitno je to moja usoda. Torej: vse pohvale. Danes nismo nič kuhali. japaja
Danes: piščančje prsi v smetanovo-sirni omaki s polnozrnatnimi testeninam Jutri: bučkini polpeti in velika skleda zelene solate Jannaa

Danes morsko obarvano kosilo ocvrti lignji samo povaljani v koruzni moki, file lista v jajčku, mladi krompir in paradižnikova solata. Za jutri sem sinu že obljubila kanelone s sirom in šunko polnjene palačinke

andreja č.

Danes:

boranija.

ežoj

malo juhice od včeraj, ražnjiči na žaru, opečen krompir, kumarična solata

Balenka
četrtek: "makaronflajš", rdeča pesa in tiramisu petek: kruhov narastek, pečeni kotleti, gobova omaka, zelena solata sobota: pica nedelja: kosilo v restavraciji ponedeljek: goveja juha, "pohani" zrezki, pečen krompir, zelena solata torek: rižota (svinj. meso, rdeča paprika, zelena paprika, grah) in rdeča pesa sreda: gobova juha in sočna sadna sladica http://www.kulinarika.net/recepti/12603/sladice/socna-s (za podlago sem uporabila baby piškote)

flinko, dobro došla., a ti imaš tako vse splanirano za cel mesec ali sam za dva tedna

Dve pečene postrvi, mal kruha, mal vina in cesarsko kosilo je pripravljeno ( pa še za omega tri je dober ). Boranija od včeraj, ki je bila mišljena danes bo verjetno dobra tudi jutar.

Torej, danes:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti