Včeraj ste me zdivjale, kamorkoli sem odprl, ja bilo govora o filanih paprikah. Torej, danes:

Polnjena paprika, pire krompir, makedonski rose ( polsuhi je, bolj bi pasal suh, pa kaj čmo, v sili hudič muhe žre ).
ežoj
Včeraj ste me zdivjale, kamorkoli sem odprl, ja bilo govora o filanih paprikah. Torej, danes:

Polnjena paprika, pire krompir, makedonski rose ( polsuhi je, bolj bi pasal suh, pa kaj čmo, v sili hudič muhe žre ).
ežoj
No, ežoj, me veseli, da se je tudi tebe prijela filana paprika. A ni dobra?
Danes bo ričet, pasala bi tudi sladica, ampak kaj bo, pa še ne vem.
BalenkaEvo, da ne boste rekli, da pri nas samo gobe jemo, danes bo juhica...
Iz tegale... ![]()

O ,ti zloba,
, poglejte jo nesramnico, kake skomine dela. Sava bo začela poplavljati, ker se nam tukaj sline cedjo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Jah kaj čem, gobe smo nabrali, čakali na četico pa nobenga od nikoder, pol sem pa mogla skuhat...
No ,pri nas so danes tudi gobe,(nimam slikce ,so direkt iz zmrzovalnika)sem jih kar v pozabljen kruh vrgla.Sedaj se peče,upam da bo dobro.Skleda zelene solate zraven,pa kakšen piškot se bo našel...
lp gogaZakaj bi bila pa jaz kriva? kako pa več, japaja, da mene ni bilo tam pri jade? Konec koncev, se redno spodaj po dolini mimo vozim, torej..........................
Danes: "filana" paprika, pire krompir, marelični kolač. Slednji zelo zelo dober, uporabila pa sem mandlje.... prvo dvoje itak zakon.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Gnetemo, pečemo in jih že jemo