Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja pa kaj čmo danes kuhat, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eh pa dajmo nekaj skuhat iz tegale.

jade

Sporočilo je spremenil(a) jade dne 07. 2010 15:50

Aja sem pozabila...

jade
Jade nehi lepo te prosim!!!!! Danes imamo Nemčija : Španija: Eni šniclni s kartofelnom, zeljnata solata s fižolom Sangria Tisti Pozabljen kruh (Anamarija1) in zrezki v omaki, ki sem jih spedenala že včeraj, bodo počakali Jutri je nov dan. japaja
jade je napisal/a:

Aja sem pozabila...

jade
glej stran 1203 sej, ko bodo tu začeli spet rasti oni orjaški jurčki, ki se svetijo (vpliv NEK), bom pa jaz še lepše slike limala Ognjič
Mantra za tole je: "Sploh ne šmirglam Jadinih fotk." "Sploh ne šmirglam Jadinih fotk." "Sploh ne šmirglam Jadinih fotk." "Sem popolnoma mirna." "Moja usta ne izločajo sline." "OOOOOOOOOMMMMMMMM....!" japaja

Jade, jade, kaj nam pa to delaš?

Pri meni, kosilo:

Temu se reče " poletna rapsodija z grahom in korenjem ".

ežoj
Torek: pražene gobice z jajčko, paradižnik Sreda: goveji golaž, kruhovi cmoki, sladoled Četrtek: pečena piščančja krilca, rižek, zelena solata Petya
Danes bom pogrela zrezke v omaki in zraven servirala hladen Pozabljen kruh (mi že nekaj časa lepo sede mrzlo topla kombinacija). Če bi se včeraj nogometna tekma končala drugače, kot se je, bi pa imeli program *(Zločin in) kazen*: Hobotnica s krompirjem japaja

"filana" paprika, pire krompir, zelena solata

Balenka

Pašta fižol, v pečici pečen krap, kumare z jogurtovo-smetanovim prelivom, košček kruha

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti