Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jade, priznaj, da so plastični. Ta pravi dišijo, tile pa (meni) čisto nič... Nasvidenje jutri na vseslovenskem srečanju gobojedcev (pa naj bodo z jajci ali pa brez- hmm: ali gobe ali jedci???). P.S.: jutri bo za kosilo smetanov stročji fižol in krompir v kosih - micogica Sporočilo je spremenil(a) micogica dne 08. 2010 19:44
Pha, si pa res lepe okraske plastične za na torto kupila . Skoraj zgledajo kot prave gobice... Ognjič
Joooooj no, nisem za tiste vzhodnjaške tehnike sproščanja, ampak vse drugo sem že poskusila... ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mateja

Ognjič je napisal/a:
Pha, si pa res lepe okraske plastične za na torto kupila . Skoraj zgledajo kot prave gobice... Ognjič

ma niso plastični, so pa iz tičine mase, tole spodaj, kar zgleda kot zemlja je pa čokolada.

jade

Pri nas še vdno ni gobic in gobanov, zato bodo danes marelični cmoki in kompot.

Balenka
Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata NENA58

učer zvečer  sem pol skuhala VAMPE :) prvič v življenju in so njaaaaamiiii tko da bojo dons za kosilo

+ zraven kumarična solata

ta vikend imava vse najine otroke doma  tko da bom verjetno morala zanje kaj drugega pogruntat.

Doma imam pol kile starega kruha, a mi lahko ena predlaga kaj se da res dobrega narediti iz njega???

MissLady

Jaz bi iz starega kruha delala tole http://www.kulinarika.net/recepti/11429/priloge/pozablj tako dobro izgleda.

jade
Uffff!!!! Ko se je Jade zasvetila v temi "Kaj jutri za kosilo?", sem najprej globoko vdihnila...pa še enkrat.....p'a še enkrat...joj, Jade, ne že spet!...pa sej itak ne maram gob...!!!! HVALA TI, JADE!!!!! Tale Pozabljen kruh je super! Boljš kot gobe! (No ja, če flikneš vmes gobe, je še boljši) Pri nas danes, jutri in pojutrišnjem nastopa Janez Bončina-Benč: *navali narod na gostilne* japaja
Danes je blo za kosilo piščančji zrezki v gobovo-smetanovi omaki, riž pražen na rami in zelena solata kristalka. nnnnjjjjjjjjjjjaammiiii za prste polizati suzanay

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti