Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Golažev bogračpire krompir stročji fižol v solati s kumaro,ledena kava

lp goga

Danes: Neki se otroci pritožujejo, da že dolgo nismo gob jedli, pa dobro no naj jim bo bomo pa tole danes....

jade
+mantra od tam mal višje gor, avtor japaja! Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 08. 2010 15:41
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! japaja

Jade, to postaja že perverzno!

Kaj nekateri jedo ne moreš verjamet:

Ribje glave kuhane " a la paprikaš ", pire krompir, kozarec rujnega.

ežoj

Jade, sam tolk, v vednost, jutri okol pol petih (popoldan) pride ena četa tja k tebi, da bodo gobe glih prov stenstane, da sam še jajčka gor ubiješ, ko prispemo. OK?

Naša četa krene danes zvečer. Tako da pričakuj Vseslovenski bataljon jutri približno ob uri, ki jo je napovedala Rimljanka. Jajčka bo naša četa prinesla s seboj japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 08. 2010 17:50

Torek- kremna cvetačna juha, pleskavice in pečena paprika ter kruh

sreda- mlečni riž

danes- pica z domačo salamo

A niste porajtal, da jade daje gor vedno ene in iste jurčke slikane iz različnih kotov, samo zato, da nas draži!!!

katti

katti je napisal/a:

A niste porajtal, da jade daje gor vedno ene in iste jurčke slikane iz različnih kotov, samo zato, da nas draži!!!

katti

Sej res, jaz ji sploh ne verjame, da je že kdaj v življenju našla kakšnega jurčka... Po moje sploh ne ve, da takole zgledajo...

jade

Naša četica koraka,strumno in veselo.....samo ne na gobe,bi raje tist ežojov pire ,pa brez glav...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti