Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rizi-bizi z domačim grahom in perutninskim mesom ( jasmin riž ). Ta kombinacija je preprosto poezija okusov. Treba je jesti počasi, da užitek traja.

Kuhinja in jedilnica za lepo vreme, prt za nedelje in praznike ( to itak veste ):

A ja, danes ni bilo pri meni nič japaje, sploh ne vem kam hodi.

ežoj

Včeraj: Pizza z žara v petek je bila tako dobra, da sva imela ponovitev. (beri: uporabila drugo polovico testa)

Danes: Pasta carbonara, solata in gazpacho.

Vanja
Petek: rizota s svinjskim mesom in veliko zelenjave, berivka Sobota: piknik v dvoje ob nasem lepem jezeru Nedelja: goveji zrezki v omaki, kruhovi cmoki, berivka zvitorepka

Goveja juha z rezanci; paniran puranji zrezek, ostanki čevapčičev (od včeraj), denstana pira, kisla paprika:

Pozdravček!

Četrtek: pečene sardelice, tatarska omaka, paradižnik Petek: mešano na žaru ( svinjska rebra, pasja radost, pikantna klobasa, ražnjiči, bučke), zelenjava (paradižnik, čebula, paprika, kumarice), doma pečen kruh Sobota: zrezki v gobovi omaki, testenine / pire krompir, zelena solata z bučkami Nedelja: goveja juha z rezanci, pečenka z zelenjavo, paradižnikova solata Ponedeljek: polnjene bučke, kaj poleg še ne vem ... eni pa goveje zrezke v omaki, kruhovi cmoki, zelena solata Petya
Danes: goveja juha z rezanci, pečen piščanec z mladim krompirčkom iz pečice zelena solata (mogoče še sladoled) jutri: polnjena paprika, pire krompir galja

petek: kopanje v Portorožu + večerja v piceriji .... smo se napapali k

sobota: kopanje v Umagu + sendviči od doma  

nedelja: kopanje na Bledu + pozno popoldan makaronflajš

danes: kuha možek  - pečen piščanec, krompir, solatka

MissLady
dans je blo za kosilo : kremna krompirjeva župca (recept na KulSlo pd imenom nebeška krompirjeva juha), piščanček na žaru in zelena solatka. za sladico pa bomo šli v slaščičarno Zvezda ivaa_fom_kitchen

Čorba od graha:

Kuhinja za lepo vreme, jedilnica za lepo vreme, prt za vsak dan, nož " ta boljši ", to vse itak že veste, ne vesta pa, da danes ni bilo nič japaje, da se namoči v ribniku.

ežoj
Rabarbarin dan: L-bone (kremenatlc) na žaru Rabarbara v omaki Rabarbarina veja, veha, pita, krosata...sej ni važn, važn je, da je bilo osvežujoče dobro Rabarbarin kompot (mrzel kot Arktika) (bio kontejner je skoraj do polovice zapolnjen s tistimi antipatičnimi laski od rabarbare...ojoj! Zato imamo rabarbarin dan le vsake toliko, kajti prepogosto lupljenje rabarbare mi ravno ne leži) Ežoj, očitno sem nonstop pri tebi, lepo, da misliš name japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti