Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No ja tudi pucanje hišnega akvarija/ribnika pa zraven kajla kruha ni nevem kaj od obroka muhahaha :P Viva Meier
Pa sej moj sistem je čist resen, Ežoj! Evo, je bila fuzbal tekma tko resna, da mi jutri ne preostane drugega, kot da skuham eno jed na Ž : in to bo ŽŽŽŽalostna čorba brez domačih ŽŽŽivali (kamor spadajo poleg rib iz akvarija tudi ŽŽŽuŽŽŽki in muhe brez Ž Drgač pa spadam med tiste, ki ne shvatajo just like that. Mi je treba razložit na več načinov. Šele takrat ugotovim, da govorec ali pisec obvlada mavrico. Grem iskat sestavine za jutrišnjo Žalostno čorbo, ajd čao! japaja

Viva, v prst se uščipni ( un za tipkat )

ežoj
Sem vedela, da je nekje ena zanka! In ker vem, da poznaš mavrico, evo replika, Ežoj: Ahhh! Bom Cenjeno, Čislano Dodala, Ežoj: Frajerski Govor Hvatala In Jaz Končno Lepo Modro Navsezadnje Onemelo Prav Res Shvatila: Šala Tebi Uspe Vedno Zelo! Živijo!! japaja
Danes sva imela za kosilo pleskavice in šobsko solato, za sladico pa pudnig. Jutri me ne bo doma, ko moj pride iz službe, pa še FUZBAL je, , tako da mora biti že vse prištimano za kosilo, in sicer: krompirjeva solata s kumarami in piščančji kroketi. Kaja24
Danes: Sladki skutni štruklji z jagodovim prelivom in breskov kompot Jannaa

za danes nimam pojma..... za prihodnje dni pa sigurno načrtujem tole: http://www.kulinarika.net/recepti/11997/ostale-jedi/pal

Mogoče v petek ali soboto, ko se nama pridružijo vsi najini otroci

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 24. 2010 11:09
Torek: pizza Sreda: hrenovke na zaru, kruh, prebranac, paradiznikova solata Cetrtek: pasta bolognese (se slisi bolj fensi kot makaronflajs ) zvitorepka

Danes: Quiche s chorizom in kremastim ovčjim sirom, popečen krompir z dimljeno papriko (ne zame ) ter rukola s hruško in avokadom. Včeraj odkrila brownie v zmrzovalniku, postržen bo segret s sladoledom.

Vanja
Ž: Ž - že včeraj najavljena Ž - žalostna čorba (grah, fižol, korenček, peteršilj, riž..) Ž - žogobrcoidna prikuha (špinača za travnato podlago, pire krompir z žlico za sladoled oblikovan v žoge) Ž - žar, na ta način pečena jetra (če že Angležev včeraj nismo spekli) Ž - žmohtna sadna solata Ž - žur se nadaljuje japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti