Gravče Tavče ali Prebranac
Danes:

Kuhinja za lepo vreme, opsssss............ saj sploh niste videli moje kuhinje za lepo vrame. Je tovarniški izdelek imenovan " La cocina movil , unidad esoj 1 " :

Je pokretna ( movil ) in je lahko postavim kamor čem, ravno se kuhajo današnje " farfalle " ( tako piše na vrečki, po navodilu z vrečke do stopnje al dente plus petnajst minut ). Mogel sem zriktat koncentracijo antioksidantov v telesu, zato un kozarec s temnordečo vsebino.
Ma naor, ni problem, da prideš, sam se boš mogla enega reda držat, imam težave s sosedi, skos mi grozijo s policijo, pa razvratno življenje ( kaj jih briga moje življenje ), pa nemorala ( pa lepo vas prosim, kot da so nage ženske okrog ribnika kakšna nemorala, kot da smo v šesnajstem stoletju ) pa kaj vem kaj mi vse očitajo ( orgije, pa kakšne so to orgije če par dam svobodnih nazorov pleše na mizi ). Moram se mal potuhnit, da mi res kakšno policijo ne pošljejo. Torej nobenega sprehajanja brez kopalk okrog ribnika ............. saj boš razumela, ne?![]()
![]()
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Domača vroča čokolada s smetano