Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jst sm bl resne sorte, Ežoj, zatorej mi besede na hihihi manj ležijo (hihihidroninamika recimo). Pr ns u Lublan bl na "kva" govorimo..... Sorči za nesporazumček. Čauči. japaja

V nedeljo- sardelce v koruzni moki, kruh in paradižnikova ter kumarična splata,

ponedeljek- goveja juha, meso iz juhe, zelena solata, kifelčar

torek- http://www.kulinarika.net/recepti/4026/zelenjavne-jedi/  zeleana solata z bučnim oljem

sreda- juha z malado zenjavo (krompirče, por, zelena, peteršilj, korenček, grah, nad. kolarabica, bučka), kompot iz ribeza in kosmulj ter

http://www.kulinarika.net/recepti/6761/sladice/pecene-p

danes pa pire krompir in domačči sojini polpetki, z.solata

katti

ežoj je napisal/a:

Odlično zgleda!

Ma glede mene, nisem nič kaj prida zanimiv, le, da kroži okoli kakšna neresnica o meni. Recimo, tisto za plešavost: zagotavljam ti, da okrog ušes imam čisto normalne lase. Pa o preveliki teži: to so si čist izmislili. Tehtam manj kot 130 kg, kar z mojo višino več kot 160 cm propomore skoraj športnemu videzu ( mal pivskega trebuha da poseben čar in eleganco moškemu v najboljših letih).

Dobr si napisu, hahaha...!

ežoj

katti

Ko tole kuhajo za angleško kraljico, na vprašanje, kaj bo za kosilo, odgovorijo: swiss chard summer simphony, ali po naše: čorba od blitve:

Skor ne moreš verjet, da je kaj tako dobrega možno naredit iz blitve. Prava simfonija okusa.

ežoj
Hehe...tudi pri nas je danes simfonija in to tista z naslovom Eroica. Ker kako drugače kot herojsko se je danes spraviti za šporget? In mi je uspelo: *chilli con carne* In to je vse, kajti po prvem stavku (con brio) je zmanjkalo muzike.... tole je pa prva pomoč pri morto di krepo! japaja
Cetrtek: svinjski zrezki z jajckom na vrhu, kruh, paradiznik, paprika in cebula v solati Danes: svinjski paprikas, krompir v kosih, berivka Kuhinjo danes zapiram za 3 tedne, ker popoldne odrineva proti Sloveniji..... LP zvitorepka
Srečno pot in javi se kaj, ko boš doma. Ognjič

Srečno pot, lisicka........pa računaj, da je tu nad 30 stopinj, raj na Zemlja zate......

Ja, sporoči, ko boš v domadomačih krajih.

rimljanka
Hvala Ognjic, hvala rimljanka. Menda bom utegnila se javit kej, ja zvitorepka

Srečno, lisicka, in pusti se mal razvajati svojim domačim

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti