Cheesecake
divjačinski golaž, navihančki, zeljna solata
Balenka
pečen krompir in pečene sv. zarebernice, paradižnikova solata
BalenkaKot bi rekla Viva Meier: kulinarika pa taka. Spucaš ribnik kajla, kruha in temu rečeš kosilo. Pa ni ravno tako. Ribnik ni moj, je vaški ( nisem nič bil v metropoli ), ko sem zagledal ribe, sem takoj ugotovil, da mi je omega3 čist na podnu in moram ukrepat. Torej, tole je medicinska zadeva, takorekoč, popravljanje krvne slike in bi bolj bilo primerno tole objavit na medovernet. Hotel sem še preizkusit a zraven paše makedonski rose:

Paše.
*ebiga japaja, ti si kar besede izmišljaš. Za aerodinamično sem že slišal, za hidrodinamičan tudi, za akvadinamičan pa ne. Torej, moram vun potegnit vse moje znanje tujih jezikov, da bi te razumel. Bodoči, da hidrodinamičen pomeni nekaj z vodo, akvadinamičen mora bit nekaj v zvezi z vinom. Torej, tele ribe za kosilo so bile akvadinamične: dobro so se ujele z vinom ( makedonski rose ).
naor, glede " organizacijskega odbora za srečanje ob ribniku " ni problema. Sicer najboljše, da odpreš novo temo in naj padejo predlogi, da se ugotovi, kolk je sploh zainteresiranih, kje, kdaj.........
Ma glede mene, nisem nič kaj prida zanimiv, le, da kroži okoli kakšna neresnica o meni. Recimo, tisto za plešavost: zagotavljam ti, da okrog ušes imam čisto normalne lase. Pa o preveliki teži: to so si čist izmislili. Tehtam manj kot 130 kg, kar z mojo višino več kot 160 cm propomore skoraj športnemu videzu ( mal pivskega trebuha da poseben čar in eleganco moškemu v najboljših letih).![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Dušeno rdeče zelje