Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj, ono šavje je nepravi jasmin, skobotoverc uradno, diši pa opojno, je danes rotunda v Selu takoooooooooooooooooooooooooooo dišala od enega šopka.

Kosilo danes: bograč, prekmurska gibanica,  Kuharja ne poznam, pojedeno v lepi jedilnici hotela, imenovanega po boginji lova, na oni strani Mure. V dobri družbi, seveda.

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 01. 2010 19:57
Aha, dan za štipendijo in na mizi traminec s črno nalepko.... Ognjič
Pa še cvetoče šavje je mimgrede kupil.. Danes ob koncu dneva: star kruh, pokapljan z oljčnim oljem, obložen z ostanki sira in piščančjih prsi v ovitku, češnjevim paradižnikom, nekaj osamljenimi olivami (oljkami?) kaprami tik pred splesnitvijo.. Porinjeno v ror, toliko, da se sirček stopi.. Zvrhana skleda solate (ni manjkal čemaž, rman, orehi, med, bunkice bezga, tudi nekaj listov sočnega regrata je bilo vmes..) Pohan bezeg na sladko z llimoninim sladoledom. Bezgov sok. Mesojedci so se enkrat opoldne basali s fast foodom , no ja... Na mizi brez prta (se un edini, ki ga imamo, še ni posušil) pa šopek žita in maka, na žalost plavic ni bilo. Preden smo začeli jesti, smo si rekli "Dober tek". TV je bil ugasnjen. Zvočna kulisa diskretna. japaja
Oh Ežoj. Sem si predstavljala, da si gospod mojih let. Očitno sem se zmotila in mislim da si star kot moji otroci. No za svoja leta če si mladenič si kar sposoben ali imaš dobro mamo ali pa doro prijateljico oziramo partnerico ki ti tako dobro pripravi kosilo. Jaz sem zelo zaposlena in kuham na hitro. Včeraj ostanki od nedelje, danes pa fižolova juha za kaj več ni bilo časa, ker je bilo traba nazaj v službo. Lep večer vsem. irena66

Ežoj , si ti to slišal? Malo ti se trese "študentski" status.

Pozdravček!

irena66 je napisal/a:
Oh Ežoj. Sem si predstavljala, da si gospod mojih let. Očitno sem se zmotila in mislim da si star kot moji otroci. No za svoja leta če si mladenič si kar sposoben ali imaš dobro mamo ali pa doro prijateljico oziramo partnerico ki ti tako dobro pripravi kosilo. Jaz sem zelo zaposlena in kuham na hitro. Včeraj ostanki od nedelje, danes pa fižolova juha za kaj več ni bilo časa, ker je bilo traba nazaj v službo. Lep večer vsem.irena66

Veš, Irena, tole meni roji po glavi:

Ker je tale Ežoj študent tako famozen že v svojih "študentskih letih", kako bo šele, ko bo še malo "odrastel"?

PA vsi pravijo, da so vsi najboljši fantje že poročeni....ali pa gayi

Jutri, sreda: solata.

Vanja
irena66 je napisal/a:
Oh Ežoj. Sem si predstavljala, da si gospod mojih let. Očitno sem se zmotila in mislim da si star kot moji otroci. No za svoja leta če si mladenič si kar sposoben ali imaš dobro mamo ali pa doro prijateljico oziramo partnerico ki ti tako dobro pripravi kosilo. Jaz sem zelo zaposlena in kuham na hitro. Včeraj ostanki od nedelje, danes pa fižolova juha za kaj več ni bilo časa, ker je bilo traba nazaj v službo. Lep večer vsem. irena66
Je kar sposoben za svoja leta, se strinjam korenckova
Drage bejbe! Morda pa naš misteriozni ežoj študira ob delu? In ni mladec, pač pa gospod v najlepših letih. Premeten, da je kaj in zavaja dame s štipendijo. Izraz šavje mi je padel v zoom, ker spada v moj besednjak poleg že prej omenjene ljubezni do dekorativnih tkanin, ki ji rečem navlaka. Danes: gozdarske testenine, H20. Buenas! Beatrice beatrice

SREDA:

"Sve i svašta" pečeno v pečici, skleda berivke:

Pozdravček!

Se strinjam z Beatrice glede Ežoja....premeten. Slikice so prav vabljive Pri nas včeraj: jota, klobasa, kruh Danes: goveja juha z vlivanci, telečja pečenka, bučke v omaki, pečen krompir, zelena solata Jutri: testenine, mesna in paradižnikova omaka, zelena solata Petek: juha z lisičkami, ribji file, krompirjeva solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti