Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, sicer te ne poznam ampak mislim da si prava faca in bi te bilo dobro spoznati, predvsem pa dober kuhar če vse to sam skuhaš. Zanimivi so tele jedilniki vendar nimam časa da bi sodelovala zraven. Lep pozdrav vsem. irena66
Tatjana13, kr pogumno. Sej imas cisto solidna kosila! Mi bomo pa danes piscancje zrezke po dunajsko (ali po Oslovsko, ce tko hoces, ezoj), zraven pa pecen krompir in solato. LP, zvitorepka
Ma, kako ste vsi pridni! In ti, ežoj - a vsak dan takole lepo skuhaš in serviraš. Pa Vanja tako zvesto pošilja novičke; tvoja ulica je očitno fantastična! Sicer je pa sea bass okusna riba, zelo rada imam pa tudi red/white snapper. Jaz pa danes: Cili con carne & rdeče vino . Beatrice beatrice
Kurja juha z rezanci, domača pica, zelena solata z lečo. Lep dan! leonka

TOREK:

Kostna juha s svežo zelenjavo; lazanja, berivka:

Pozdravček!

Danes: Še vedno Home Alone. Ker nisem povabljena nikamor (joj, kakšni sosedi!! ). Samo poštena solata.

Na Dragičkino lazanjo bi se povabila, če bi bila malo bliže.

Vanja
Danes: čevapčiči, sladko zelje, pire krinolina

@ irena 66, ma sam se delam, kje bi jaz to vse kuhal......... V naši vasi deluje student catering para todos, pa po štipendiji se mal pokažem, pa lovim naivne ženske.......... pa tudi ujamem, ma mi vse hitro zbežijo, pa ne vem zakaj..........pa sem opravil test vzdržljivosti, pol ni to...........no, vsaj mi vse počistijo.......

Glede mene, ni kaj povedat, mladenič, v najboljših letih, lep, razgledan ( posebej po dekol....  pa pustimo po čemu ), predvsem zelo skromen, če lahko uporabim proximin stavek. No, morda se še spoznamo, pa boš vidla........

beatrice, poglej@ irena

Danes krap in pommes frites:

Jedilnico in prt ste najbrž prepoznali.

Pa še eno šavje mi cveti:

ežoj

polnjene paprike, pire krompir, za zbirčno metko sv. pečenka, zelena solata, sveže jagode

Balenka
No, pa so sle zlate ribice iz ribnika, pa pravi, da bo skampe jedel! fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti