Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: makaronflajs, solata zvitorepka
Živjo! Danes so na sporedu špageti z omako in rdeča pesa, jutri pa govedina s papriko in njoki( recept iz baze). Moram priznati, da so se pri nas kosila občutno izboljšala (vsaj po raznolikosti), odkar sem odkrila kulinariko. Hvala vsem! tatjana13
danes:mesna rižota,berivka z vrta z mlado čebulo ninkica
ocvrte palačinke, polnjene z mesno-zelenjavnim nadevom, zeljna solata aja, včeraj pa vampi in želodčki v omaki in urškino pecivo bosa

fresh, zlate ribice so polnoštevilne, nč bat, škampi bodo prihodnji teden ko bom imel opravke v metropoli ( če bo še kaj od štipendije ostalo ).

Beatrice, ma vidim jaz da bi se mi2 ujela.

Drugač, pustite vi moja leta, študent in pika ( na meni ne boste odpirali novih tem, češ, do kdaj bodo študirali, kdaj bo diploma.......... ).

Če se povrnem na temo: kot bi rekla ninkica, mesna rižota ( pa ni nič al dente, lepa kuhana, pa tudi nič pacasta, čeprav je riž arborio, ja to je tisti, ko na škatli in internetu piše da je dolgozrnati, ti na lastne učke vidiš, da ni ), solata z vrta brez mlade čebule ( pa ne, da je ne bi bilo ), vino tinto in še nekaj za posladek. Evo:

Jedilnico že poznate.

ežoj
ponedeljek: krvavica, pire krompir, duseno spomladansko zelje, solata torek: zelenjavna lazanja, zelena solata z zelisci sreda: piscancji paprikas z veliko zelenjave (korencek, paprika, grah, bucke) in njoki, solata jutri: soba (japonski ajdovi) rezanci s stir-fryem iz tofuja, kalckov, zelja in korencka fresh
Bo vraga kaj ostalo od stipendije, ko pa tako pridno vino tinto kupujes! Zaradi studija pa nic bati, si samo malo dalj potegnil kot en blondinec s politicne scene. fresh

Ma ežoj dej mi no povej pa kako ti je ratal, da se SPET cela tema vrti okol tebe???

Danes: Ješprenj, ki mi ga je skuhala tašča, domač kruh, ki mi ga je spekla tašča in skleda domače solate z vrta, ki mi jo je nabrala tašča. (a nimam jaz dobre tašče?)

jade
čemaževa juha, domača pica-ena s fileti, druga s salamo beva

Ma jade, če je ta kulinarika polna enih starčkov tresočih se rok, pol pa pride študent in takoj zapiha en tak mladostni veter ( na študentko dragičko tudi ne bomo pozabili )

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti