Suši z zelenjavnimi polpeti
fresh, zlate ribice so polnoštevilne, nč bat, škampi bodo prihodnji teden ko bom imel opravke v metropoli ( če bo še kaj od štipendije ostalo ).
Beatrice, ma vidim jaz da bi se mi2 ujela.
Drugač, pustite vi moja leta, študent in pika ( na meni ne boste odpirali novih tem, češ, do kdaj bodo študirali, kdaj bo diploma.......... ).
Če se povrnem na temo: kot bi rekla ninkica, mesna rižota ( pa ni nič al dente, lepa kuhana, pa tudi nič pacasta, čeprav je riž arborio, ja to je tisti, ko na škatli in internetu piše da je dolgozrnati, ti na lastne učke vidiš, da ni ), solata z vrta brez mlade čebule ( pa ne, da je ne bi bilo ), vino tinto in še nekaj za posladek. Evo:

Jedilnico že poznate.
ežoj
Ma ežoj dej mi no povej pa kako ti je ratal, da se SPET cela tema vrti okol tebe??? ![]()
![]()
![]()
Danes: Ješprenj, ki mi ga je skuhala tašča, domač kruh, ki mi ga je spekla tašča in skleda domače solate z vrta, ki mi jo je nabrala tašča. (a nimam jaz dobre tašče?)
Ma jade, če je ta kulinarika polna enih starčkov tresočih se rok, pol pa pride študent in takoj zapiha en tak mladostni veter ( na študentko dragičko tudi ne bomo pozabili )![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton