Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Musaka in zelena solata

ANJA
Še razmišljam in sem v dilemi: Ali Z-bone (perutničke)? I-bone (rebra)? Morda Zero-bone (šnicl)? Eh, bom šla kar po abecedi: Argo juhca Bolonjski špageti Cvetovi bezga, ocvrti Čemaž, dodan Domači solati.. Jutri naprej. japaja

Danes: Solata.

Vanja
Pa kaj je s to vašo ulico, Vanja, saj ne moreš samo od solate živet ! japaja
V torek testenine s pestom (iz domače bazilike, prvič v življenju mi uspeva ),zelena solata, včeraj solata s tuno in domač ržen kruh, sladoled, danes z rižem polnjeni paradižniki, piščančji file, banane z mandlji in sladoledom Sashika

japaja je napisal/a:
Pa kaj je s to vašo ulico, Vanja, saj ne moreš samo od solate živet !japaja

Mal vas naaateeeguuujeeemmmm. Moje home alone solate imajo vsega malo, od rezine ali dve roast beefa, žlico naribanega sira, hude feferone, paradižnik, in v resnici, čisto nič olja, zato pa je pokapljana s kisom. JIm rečem kar sendvič na skledi solate. Izgleda, da se bo stanje jutri spremenilo.

Vanja
Danes:goveja juha,krampir pire z piščančjim zrezkom v smetani,kisle paprike. golubić

Danes, " čorba " od melancan, tokrat s svinjskimi rebri, cmoki z jagodami ( za poskus ):

Da ne rečete, da se ne pripravim za dan odprtih vrat ( ko pridejo ( vsaj ) dve kulinaričarke, da poskusijo kuhane melancane in da jih vpišem v klub ljubiteljev melancan ). Skuhal sem ta veliki črn piskar čorbe.

Žal se cmoki bojo shladili, bomo si mogli pomagat z mikrovalovko.

Uf, moram končat, nekdo trka, najbrž sta une dve.

ežoj

Joj ežoj glih ta teden ne morem prit, kok mi je žal, da bo zmanjkalo melancan do druzga tedna...

Edino za cmoke mi je žal.

jade
Dej, nehi, jade, ti bo zamrznil corbico, za predjed bo tole pripravil: http://www.kulinarika.net/recepti/10613/testenine/teste za prilogo pa tole: http://www.kulinarika.net/recepti/11303/predjedi/jajcev fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti