Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kurja juha, goveji zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata leonka

DAnes: Samo solata.

Vanja

zajček  v smetanovi omaki, pečena sv. reberca, pražen krompir, zelena solata, ocvrti bezgovi in akcijevi cvetovi z medom (mnjamiiiiiii)

Balenka

Ma jade, to je že mim, imam še melancane, prihodnji teden planiram en dan tisto fajn " čorbico " iz melancan, pa pridite z Ognjič, da vas končno vpišem v klub ljubiteljev melancan.

japaja, za tebe so vrata zmeraj odprta, ti sam pridi ( pižame ti ni treba prinesti, bova se že stisnila, ne bo te zeblo.

A ja, prinesi kaj sladkega s sabo, neki mi je cukr pado ( razen če sebe ne šteješ kot cukrček ).

Danes: čevapčiči in melancani:

Posneto v jedilnici za lepo vreme, tisti del s nadstreškom:

Prt za nedelje, nič popackan.

ežoj
Evo jade, ne mara naju . Za druge peče ta boljši burek, za naju bi pa tiste vijolčaste kumarce cmaril ... Ognjič

Tole je postalo skoraj X-rated.

Vanja

Ognjič je napisal/a:
Evo jade, ne mara naju . Za druge peče ta boljši burek, za naju bi pa tiste vijolčaste kumarce cmaril ...Ognjič

E ..bga ogči a vidiš ti to, za naju tiste poštihane kumare, za une tafine svobodnih nazorov pa burek.

jade
Dobro jutro! Jaz pa bi raje izbrala levo polovico ezojovega okroglega žara, če že kaj. Pa še nad temi vijoličnimi kumari nisem prav navdušena. Raje bi bučko. Draga Jade&Ognjička, saj vesta kako se reče,ko imaš slab dan, ko ne dobiš tistega kar želiš, ko se ti dogaja miljavžent slabih stvari. Reče se: "To je pa en burek!" Malo v tolažbo. Sicer pa: zavese, karnise, zastori, čipke, trakci, firnčki, prti, prtički, pri meni ni so doma. KOSILO: Tajski skodrani rezanci s kalamari, zelena solatka, H2O. Beatrice beatrice
Danes prta ne bo na mizi, se bomo glede na mraz verjetno cufali okoli tega, kdo si ga bo namesto pleda (a se reče pleta?) ovil okrog križa Kosilo: en močen golaž s polento. Razmišljam o kuhanem vinu... japaja
Cetrtek: hamburger na poti v Oslo, ker smo sli na Eurosong polfinale Petek: spinaca, pire krompir, hrenovke, ocvrta jajca Sobota: pecena piscancja bedra, makaronova solata (kuhala prijateljica) Nedelja: gobova juha, goveji zrezki v omaki z grahom, dusen riz, mesana solata Ponedeljek: spet hrenovke, kruh in paradiznik v solati (ker se gremo spet potepat) LP zvitorepka Sporočilo je spremenil(a) lisicka dne 31. 2010 10:51

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti