Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

zelenjavna juha, pečena rebrca, endivija s krompirjem glede ežoja pa "keri pes dosti laja malo ugrizne" ha ha mischela
Hvala Mišzmoke za recept. Zdaj se ne čudim zakaj tako lepo izgleda ,če je toliko dobrih sestavin, sploh pa SIRRRRRRRRRRR.... Ežoj, po moje so tiste tabletke za razvratnost -se mi zdi, da so nežno modre barve... Za zajtrk pa sok iz grenivk in pomaranč, ajdov kruh z lahkim namazom mu vita z sončničnimi semeni in zelišči. Sinček pa žemljico in nutello. Pri nas danes piščančji paprikaš, krompir, zelena solata za en del družine. Moža pa bo pričakal ciganski golaž in testenine - pospravljam zmrzovalnik, da bo plac za novo rundo sarm.

TOREK:

Kisla repa, polenta, "puranje" klobase:

picture_3910_595

Pozdravček!

Ričet.sam_0759_595

irenakr

, Darja?! Ja, pa te res hitro pozabijo....

Danes zaradi užaljenosti zaprto! (je še malo lazanje ostalo)

lp

mzm
Tržaška jota (po knjigi prezrte stročnice) in pa malce drugačne palačinke. Malce gostejše testo s skuto in jabolkom-na drobno naribani. Prelite s slivovao marmelado iz pečice (eno rundo nisem fuuuul pekla in je ostala bolj tekoča). Danes gremo pa na pizzo in drsališče. http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

@mischela: ti si pa mal žleht!

@trixi: kje pa, to pa jaz imam v zvezdah zapisano.

Pri meni danes " natur šnicl" s prilogami. Po navdihu naše nove kulinarične prijateljice, poznavalke ruske kuhinje, solata iz korenčka in graha:img_7962_595Evo, pravilno odrezana slika ( da me šef ne bo kregal ).

Ma miška, kakšna užaljenost neki. Sploh ne vem če kašno Darjo poznam, pa sploh ne vem odkod tista marmelada..............

ežoj
danes: pražena jetrca, kruh, radič v solati, tiramisu beva

Včeraj sem pospravljala skrinjo.

Repa z domačo klobaso:

repa_595

MM

Danes sem v mimohodu pojedla 2 pica mufinčka:

pica-mufin_595

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti