Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polnozrnat riž s prilogo

sdc11550-1_595

lp 

mzm

Jaz nič več ne kuham

Včeraj, zaključek s sodelavci:

tatarski biftek, bakala, bagetke

pečena rebra, krače, piščanec

pečena paprika, francoska solata, "ameriška" solata

potica, mešano pecivo

kihano vino

Danes:

ostanki in jetrca v omaki

MM
danes: pečenice, kislo zelje, svež kruh beva

Danes zajčja  enolončnica ( obara/čorba ):img_7975_595

ežoj

EŽoj, a zajčja zto, ker je zajec - ušel iz nje? Nikjer se ga ne vidi.......

rimljanka
Danes: ajda z zelenjavo, svinski zrezki, zelena solata breskva
Za kosilo, golaž, zelenjavni riž in velika skleda radiča s Za malico, pa namesto sladkanja nekaj zdravega, vanilijev kivi in malo arima

Slikce ni, bilo je pa dobro:

Amuse bouche (terina iz rdeče postrvi s prekajeno ščuko (se mi zdi))

Solatni šopek s kraljevimi raki na žaru

Pečena balotina mlade pegatke in nadevana ocvrta krača hišnega piščanca, rdeče zelje in krompirjev pire s tartufi.

Meringue "Pavlova" z vanilijevim sladoledom in sezonskimi sadeži.

Nena
Ponedeljek in torek: par koščkov prepečenca in par požirkov kamiličnega čaja (skoraj me je ugonobil nek rota virus) Sreda: vegi ješprenj s 3 stročnicami Danes: krompirjeve polovičke s kumino, endivja v solati, nepoboljšljivi mesojedci so imeli za prilogo tlačenko v solati s čebulo Jutri: domača gobova juha (za najhujšo lakoto, se treba malo nazaj držat, ker je zvečer božična večerja pri babici) Ninja24
Včeraj ni bilo časa za kuhanje, ker smo bili na poti zato smo si privoščili pico. Danes za zajtrk: kivi, kaki, jourt,3 žlice kosmičev, koilo: solata, Večerja: Božična večerja pri tašči marec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti