Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Losos in korenasta zelenjava iz pecice. Amelia
Včeraj zafeštali za decembrske rojstne dneve, danes greva na šašlik, lepeške in turško kavico :))) Saša
ežoj je napisal/a:
Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike), speculasi so pa za vzdržljivost ( kot, da bi to rabil, škodit vsekakor ne morejo, tudi od Erike ), Erika: prav lepa hvala, to je pa bil serprajz, danes na pošti.

ežoj
Ej, pa to ne moreš verjamet, no... A veš, da sem jaz dobila ravno takšno škatlico po pošti, pa ne od Erike, moj paketek je bil od Boštjana . A ti morda misliš, da se je Miklavž preimenoval? V današnjih časih je menda res vse mogoče . Speculasi so pa že varno skriti (je bilo nekaj slišat o vplivih na...) Ognjič

Tudi mi smo malo zafeštali včeraj. Prvič v življenju sem jedla priželjc a la Franc Jožef, malo tenstanega krompirja in zeljnato solato s fižolom. Tale priželjc je bil pa dober. Pa metin čaj. A si bolana, so rekle bivše sodelavke? A moraš biti bolan, da piješ čaj, hehe?

Piškotkov pa nisem dobila od Erike, sem jih kar sama spekla. Lepe, ampak ne pretirano dobre. Po receptu iz OK (odprta kuhinja). Vse narejeno točno po receptu. Kazen, ker se nisem poslužila naših, iz kul slo.

naor

PETEK:

Sladko zelje s krompirjem in perutnino:

picture_3863_595

Pozdravček!

dane sza kosilo dunajski zrezek pa rožmarinov krompir sančy

sam_0658_595

Včerajšnji segedin, ajdovi žganci z ocvirki.

Jutri nam bodo kuhali drugi, tako da v nedeljo, pa bo zopet kaj za poslikat.

Lep dan!
irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 10.dec 2010 13:42
Danes: Ajdova kaša z jurčki, solata. Alenka
polenta, mesno-zelenjavna omaka, mandarine beva

zelenjavna mineštra

sdc11501_595

pečen kunec, polnozrnat riž, por

sdc11358_595

Aha, zdaj vem, zakaj ima ežoj nov prt! Čaka Eriko...

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti