Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

špinačna kremna juha, popečeni svinjski zrezki s čebulo, sveže žemlje, solata beva

matjaž je napisal/a:

Kokošja obara z žličniki, štrudl, kompot za otroke, jaz pa dva deci cvička.

Matjaž

Matjaž, še si boš navlekel kakšno bolezn! Ko gra za cviček, dva deci so oločno premal, vsaj pol litra bi moglo bit.

rrr:, pa bolj pogosto.

japaja nas tudi ni pozabila!

Pri meni danes, krompirača ( krompirjev zavitek ) od polbele moke:

To za poskus, če bi kdaj mogel kuhat za kakšnega pocukranega...........

ežoj

Krompir z ohrovtom, zelenjava z bešamelom, meso z omako in radič s kisom, oljem in fižolom. Na koncu pa vanilja kaki al kaj je že to za en . Se je kot jabolko, pa nič ust skup ne vleče.

lp

cervus

pečenice, kislo zelje (samo s česnom), popečena polentasdc11392-1_595

Ti, , hvala! Prekini štrajk , pogrešam tvoje fotke!

Je pa rrr stopila na sceno

Mi smo imeli  črni kaki, ki se tudi je kot jabolko in g...ne krči, mogoče je ista sorta, kot od elaphus...

A Erika je "cukrena" ?

lp

mzm
Danes Peceni mali slaniki povaljani v sesam semenu, zelena solata s krompirjem. Mali slaniki so malo podobni sardelicam, spomin mi leti na davno leto 1965, ko sem sardelice jedla v bufetu na danasnji Dunajski cesti v blizini Astre skoraj nasproti vojasnice. Toda okus se sploh ne more primerjati na tiste iz bufeta, ceprav so sardelice probane tudi v Ribarnici 2003 Amelia
Torek: goveja juha, pražen,goveje meso iz juhe, motovilec Sreda:golaž, polenta in kitajskos fižolom Četrtek: špageti, golaž in kitajsko Petek:se po službi potepala malo po trgovinah, kupila pečenokračo in kos pice zame, zraven kislo zelje v solati in, bilo je dobro Sobota: telečja obara z žličniki in marmornati kolač arima

NEDELJA:

Goveja juha z rezanci; restan krompir s popečeno slanino in govedino (iz juhe), kislo zelje ter vratovina (od včeraj), zelena solata:

picture_3875_595

Pozdravček!

mmm polnozrnati špageti z bučko, čičeriko in drobtinami. precej užitno v bistvu. pa diši ko kuhaš.

p1030311_595

palalačinka*

,evo. Aj em bek

Samo ne vem, za koliko časa .

Danes: Štefka, krompir, radič v solati

imgp9128_595

MM

dragička, a to ti nas mal zaj......, ali preverjaš funkcionalno pismenost? Na tvoji sliki ni restanega krompirja!

Pri meni, dušena svinjska rebra s prilogami ( ne upam naštevat, da me ne dobite, da lažem ):

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti