Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

hvala, do sedaj sem jih delala vedno brez dodatka (blitva), sploh nisem pomislisla, da bi lahko kaj dodala. HHvala še enkat, bodo na sporedu v nedeljo. laik

sam_0653_595sam_0654_595sam_0651_595

Segedin golaž, krompirjevi žganci.

Lešnikovi piškoti pa so otvoritveni za letošnjo peko. Zdaj bo pa šlo počasi zares....

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 09.dec 2010 14:32
danes: pire krompir, stročji fižol v omaki, jabolčni zavitek beva

Pri meni pa ''kr neki namesto jote''.

Ne se smejat. Včeraj je od kosila ostal matevž in kislo zelje. Danes sem vse skupi zmetu u en pisker, dodal še malo zelja, vode od zelja in eno šeflco celga fižola, pa prevrel. Hopla, sploh ni blo slabo. Apak doma so vseeno rekl: ''Tale kosil je pa kr neki, neb rajš neki za jest skuhu.

Matjaž

, ta "kr neki" bi pri nas z veseljem "ponucali"!

Danes: segedin od včeraj, mandarine,...

lp

mzm
Matjaž..reciklaža da včasih tako posrečene jedi...,če bi zraven serviral slastna pečena rebrca ne bi nobeden komentiral ker bi imeli vsi polna usta Danes skuhal ričeta za 3 dni tako da za cel vikend vemo kaj se bo jedlo polarbear Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 09.dec 2010 19:08

@katti: po moje jih v Slo ni prav velik, tukaj smo fanti od fare in ne stremo čikitam korazona kar tako. Nekateri se razdajamo kolikor lahko ( velik čuteč korazon in te fore  ) pa za zahvalo nas obtožijo ratvrata!

Danes pri meni: restan krompir, zrezek, včasih bi rekli natur, danes, ko ni nič več natur niti ne vem kako se mu reče, ( vratnik, skoraj najboljše od prašiča, boljša so le rebra  )

Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike), speculasi so pa za vzdržljivost ( kot, da bi to rabil, škodit vsekakor ne morejo, tudi od Erike ), Erika: prav lepa hvala, to je pa bil serprajz, danes na pošti.

ežoj
Danes: boranija, kruh, zelena solata Petek: zelenjavna juha, pohani osliči, pire krompir, grah, zelena solata, jabolčni kompot Sobota: goveji golaž , kruh NENA58
danes: zloženka iz krompirja in zelja slika v mojem albumu sančy Sporočilo je spremenil(a) sančy dne 09.dec 2010 20:58

ežoj je napisal/a:

Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike), speculasi so pa za vzdržljivost ( kot, da bi to rabil, škodit vsekakor ne morejo, tudi od Erike ), Erika: prav lepa hvala, to je pa bil serprajz, danes na pošti.

ežoj

Ampak, kaj ti je to zaenkrat neka Erika, pa kaj ji nisi nič zaupal, da ti mal cukr nagaja??? Ali pa ima kakšne čudne namene

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti