Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Segedin golaž, krompirjevi žganci.
Lešnikovi piškoti pa so otvoritveni za letošnjo peko. Zdaj bo pa šlo počasi zares....
lp
irenakr
Pri meni pa ''kr neki namesto jote''.
Ne se smejat. Včeraj je od kosila ostal matevž in kislo zelje. Danes sem vse skupi zmetu u en pisker, dodal še malo zelja, vode od zelja in eno šeflco celga fižola, pa prevrel. Hopla, sploh ni blo slabo. Apak doma so vseeno rekl: ''Tale kosil je pa kr neki, neb rajš neki za jest skuhu.
Matjaž![]()
, ta "kr neki" bi pri nas z veseljem "ponucali"!
Danes: segedin od včeraj, mandarine,
...
lp
mzm@katti: po moje jih v Slo ni prav velik, tukaj smo fanti od fare in ne stremo čikitam korazona kar tako. Nekateri se razdajamo kolikor lahko ( velik čuteč korazon in te fore ) pa za zahvalo nas obtožijo ratvrata!
Danes pri meni: restan krompir, zrezek, včasih bi rekli natur, danes, ko ni nič več natur niti ne vem kako se mu reče, ( vratnik, skoraj najboljše od prašiča, boljša so le rebra
)

Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike
), speculasi so pa za vzdržljivost ( kot, da bi to rabil, škodit vsekakor ne morejo, tudi od Erike
), Erika: prav lepa hvala, to je pa bil serprajz, danes na pošti![]()
![]()
.
| ežoj je napisal/a: |
Za posladek le briško belo. Medenjaki so za jutranjo kavico ( od Erike
|
Ampak, kaj ti je to zaenkrat neka Erika, pa kaj ji nisi nič zaupal, da ti mal cukr nagaja??? Ali pa ima kakšne čudne namene![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom