Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mejdun, danes se je pa jedlo sladko!

Ežoj, a je tvoj prt? Pri kosilu, mislim...

goveja juha

sdc10844_595

obložena govedina

sdc10852_595

"vrtan" radič

sdc10868_595

lp

mzm
Včeraj: gobov golaž s krompirjem, domač ržen kruh z kalčki, palačinke. Danes: krompirjevi žganci, pirini mlinci, solata, panirani zrezki, tiramisu. Jutri: zelenjavna lazanja s skuto, skleda solate. Torek: matevž, kisla repa, ocvirki, solata. Sreda: mesni in skutin burek, solata. Četrtek: rižota z grahom, koruzo, korenjem, solata Petek: filana paprika, pire krompir, solata. To je naš jedilnik za ta teden. upam da vam je všeč. marec
Včeraj: zelenjavna pasirana juha z popečenimi kruhovimi kockami, mesna lazanja, motovilec in zelena solata Danes: kisla repa, pire krompir, naravni zrezki Jutri: korenčkova juha z zdrobom, zelenjavna rižota, rdeča pesa in zelena solata

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Četrtek: Puran cel, najprej pacan čez noč v solnici,.....

Zdaj pa ne vem, je bil puran mikro dimenzij ali imaš mega veliko solnico......

rimljanka
včeraj: kokošja juhica, goveji zrezki, brstični ohrot prerlit z maslom, rdeči radič, jabolčna pita danes; juha z rezaci, gratinirane testenine z blitvo (osnov ni recept je s špinačo), skuto in pršutom (recept iz baze) ter štrudel jutri: zelje regica

Rimljanka, če imaš pred nosom bazen z morsko vodo, ni ne vem kakšnega problema purana dodobra nasoliti čez noč

Danes:

- instant torteloni

- instant solata

Poobedek:

- zimske radosti (odvisno, kaj je za koga radost )

japaja

rimljanka je napisal/a:

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Četrtek: Puran cel, najprej pacan čez noč v solnici,.....

Zdaj pa ne vem, je bil puran mikro dimenzij ali imaš mega veliko solnico......

rimljanka

Za solnico imamo namenski plastično posodo ali ajmar. Notri gre 8 litrov vode in 7 kilski puran (verjetno tudi večji).

Japaja, si mi dala idejo... ga bom drugič vrgla čez ograjo v sosedov bazen.

Vikendov meni se nam je čisto sfižil: V soboto je bila zmrznjena pizza, in solata. Da ne bo pomote, pizzo mi je celo uspelo speči.

Včeraj: Burrito za ene, solata z govedino zame. Zvečer pa ekspresni čili, skuhan doma. Spet samo za "ta ene".

Danes: Who knows what.

Jutri: Se mi še manj sanja.

Sreda: Priprava na , bi prilimala še sonce, pa ga imamo tudi doma več kot dovolj.

Četrtek:

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 29.nov 2010 15:09

sam_0577_595sam_0582_595sam_0583_595

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 29.nov 2010 15:29

irenakr, kje pa si shranila te jedi, da se niso pokvarile?!

lp

mzm

Pri nas skoraj ni prilike, da bi se kaj pokvarilo, se prej vse poje.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti