Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: zelenjavna mineštra, jajčni štruklji, radič s krompirjem

torek: pečen piščanec, papričino zelje, mlinci, solata

Julija
Danes je bilo: Porova juha-kremna domača, gratinirane orehove palačinke Jutri: pica in še nekaj za zraven pa nimam ideje... nitta
SREDA goveji golaž,krompirjevi njoki,radič v solati,ruske stezice ninkica
Zelenjavna juha,borovničevi cmoki in ananasov kompot. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Jessie je napisal/a:
Pon: Pica z dvema nadevoma, sadje Tor: Mladi fižol v omaki, svež kruh, kumarice v solati Sre: Pečeni ribji fileji, pečen krompir z zelenjavo, puding Čet: Telečja pečenka v omaki, kruhovi cmoki, zelena solata Pet: Rižota z morskimi sadeži, jabolčna čežana s smetano
Kako pa ti pripraviš to telečjo pečenko v omaki?
dragička je napisal/a:

TOREK:

Telečja obara:

Pozdravček!

Jaz bi pa recept za tole obaro! Tako mamljivo izgleda. Hvala in lp.

nedelja: bučna juha z rezanci, v pečici pečena piščančja bedra in krompir, solata

ponedeljek: bučna juha z rezanci, piščanec od nedelje, tenstan riž, solata

torek: korenčkova juha, tortelini z grahovo omako, solata

sreda: svinjski zrezki v omaki, polenta, paradižnikova solata

četrtek: svinjski zrezek v omaki, tenstan krompir, solata

marelica

Trixi, izvoli:

Korenček, rumen korenček, koren peteršilja, koren zelene, rumena koleraba, majhna bučka, ena rdeča čebula, čisto malo pora - vse lepo nakockano; na kockice narezana teletina (od križa). Vse skupaj romalo v posodo in zalito z vodo (2 - 3 prsta nad zelenjavo). Malo soli, malo vegete, zelenje od peteršilja in zelene; med kuhanjem sem dodala slabo pest riža. Na rahlem ognju se kuhalo približno eno uro. Eno žlico "sirove juhe" iz vrečke zamešala z malo vode, en curek paradižnika in s tem sem zašprudlala obaro ter pustila, da se pokuhalo, približno 5 minut.

Pozdravček!

SREDA:

Makaronflajš s parmezanom, radič s krompirjem:

Pozdravček!

SREDA:svinjski zrezki v naravni omaki,đuveč riž,zelena solata,ananasov kompot s smetano ekorenci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti