ponedeljek: zelenjavna mineštra, jajčni štruklji, radič s krompirjem
torek: pečen piščanec, papričino zelje, mlinci, solata
Julijaponedeljek: zelenjavna mineštra, jajčni štruklji, radič s krompirjem
torek: pečen piščanec, papričino zelje, mlinci, solata
Julija| Jessie je napisal/a: |
| Pon: Pica z dvema nadevoma, sadje Tor: Mladi fižol v omaki, svež kruh, kumarice v solati Sre: Pečeni ribji fileji, pečen krompir z zelenjavo, puding Čet: Telečja pečenka v omaki, kruhovi cmoki, zelena solata Pet: Rižota z morskimi sadeži, jabolčna čežana s smetano |
| dragička je napisal/a: |
TOREK: Telečja obara:
Pozdravček! |
nedelja: bučna juha z rezanci, v pečici pečena piščančja bedra in krompir, solata
ponedeljek: bučna juha z rezanci, piščanec od nedelje, tenstan riž, solata
torek: korenčkova juha, tortelini z grahovo omako, solata
sreda: svinjski zrezki v omaki, polenta, paradižnikova solata
četrtek: svinjski zrezek v omaki, tenstan krompir, solata
marelicaTrixi, izvoli:
Korenček, rumen korenček, koren peteršilja, koren zelene, rumena koleraba, majhna bučka, ena rdeča čebula, čisto malo pora - vse lepo nakockano; na kockice narezana teletina (od križa). Vse skupaj romalo v posodo in zalito z vodo (2 - 3 prsta nad zelenjavo). Malo soli, malo vegete, zelenje od peteršilja in zelene; med kuhanjem sem dodala slabo pest riža. Na rahlem ognju se kuhalo približno eno uro. Eno žlico "sirove juhe" iz vrečke zamešala z malo vode, en curek paradižnika in s tem sem zašprudlala obaro ter pustila, da se pokuhalo, približno 5 minut.
Pozdravček!
SREDA:
Makaronflajš s parmezanom, radič s krompirjem:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Jajčevci z rižkom