Včeraj: goveja juha, zajčkov paprikaš, pire krompir, zelena solata.
Balenka
Pivski kruh
Včeraj: goveja juha, zajčkov paprikaš, pire krompir, zelena solata.
BalenkaDanes bo: goveja juha iz zamrzovalnika in domači nudelci, pečenice,krompirjeva solata in pravkar spečen kruh
Goveja juha z rezanci, mesni ragu z njoki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Jaz pa danes sploh nimam ideje, ne vem kaj bi:
Najbolje vse skupaj speči, pa zaliti z vinčkom. Ja, ja , saj vem, da je bilo retorično vprašanje. ![]()
Mi danes kuhamo govejo župco za jutri. Danes pa krvavica in krompirjeva solata. Kakiju se bom odrekla. Jabolko bo tudi ok. Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.![]()
![]()
Ežoj, "majke ti", povej kolikšno premoženje so te koštali ti plodovi? ![]()
Pozdravček!
goveja juha z kroglicami, govedina iz juhe, hren (za nekatere), hrenova omaka za druge, pire krompir, berivka, sladoled za ene, kavica za druge, špric aperol zame :D
jutri pa jamiejev recept za sticky kicking chicken (za odrasla), piščanji sote (za tamala) z rice noodles za vse ter solata. se že veselim jutrišnje kuhe :D
Mamka Bršljankadanes: puranja mesna štruca, pire krompir z olivami
mali kuharSOBOTA:
Juhica /goveji rep/ z domačimi rezanci; postrv s krompirjem, z dodatkom kalamar; endivija s čičeriko:

Pozdravček!
dopoldne: včerajšnji pasulj
kosilo: krvavička, kuhan krompir in ohrovt
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Mandljeva juha ajoblanco