Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas cigu-migu kosilo:

- juha iz zmrzovalnika, z veliko petršiljčka seksek in opečenimi kruhovimi kockami (kocke rules!), domačimi..

- uni ploščati špageti, bavetine al kako že..nič oplaknjeni (se je pa omakca fajn prijela )

- omakica....nekaj med bolonjeze in ljubljaneze (kisle kumarce seksek)

- skleda radiča, na pol opranega..no, itak vem poreklo in ni problema

- vode ni, torej vino, bjondo

( že dolgo tega smo se šli NNNP)

Mygrace

danes: fižolova mineštra

mali kuhar

Danes:

V soboto pričakujem en visok obisk, pa sem nabavil nekaj kvalitetnih buteljk ( kartonskih, seveda ) vina.

ežoj

Danes: piščančja obara z žličniki, ameriške palačinke

breskva

Danes sirovi štruklji in zrezki v omaki, zelena solata.

tanjaj

Pečene trilje, motovilec.

rosie

Danes čistiva ostanke, plus sveža solata. :)  How exciting, a ne? 

Vanja

Včeraj: tople kumare.

Danes. juha iz vrečke, ostanek toplih kumar (ki pa niso počakale tople), kislo zelje v solati, hrenovke, ajvar.

Jutri.......ups, to bo pa kmalu.......že brskam po možganih in kulinariki. Nekaj bo žeeeeee!

Balenka

Včeraj je bila mineštra...skuhala jo je moja mami....spomnim se okusa mineštre pri moji stari mami, ko sem bila še otrok...s tistimi velikimi zakuhanimi makaroni.....včeraj sem obujala spomine ob okusu mineštre....smešno a ne kako te ena "župca" vrne v otroštvo :)

ANJA

Zdaj sem že sama babica, ampak jedi, ki jih je kuhala moja mama, imajo še vedno najboljši okus. Oz. spomin nanje.

Danes bom naredila jabolčno pito, samo kosilo pa že čaka v hladilniku, saj bova ponovila včerajšnjo vajo. Omaka iz mletega mesa in makarončki. Solata in kasneje še kaki.

Dolgi dnevi brez pravega gibanja.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti