Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bravo za krokodiljo pico. In pecivo od obeh gogad in babke.

So me zdražile tiste lepe palačinke od breskve kakšen dan nazaj. Moje niso tako lepe, so z marmelado, poleg pa čežana.

katti

Ne  Ežoj, midva vema, da je 2 dni star pasulj najboljši :))))

Danes nismo nič kuhali, ker smo igrali tarok turnir, pa so nam postregli tudi s kosilom. Jutri bo pa spet akcija.

lep večer

irenakr

Danes pri nas:; paradižnikova juha z baziliko in ribano kašo, riž s korenčkom, peteršiljem in gobami, puranji file na hitro popečen, radič s fižolom, pozno popoldan kava, košček potice, izabela in sedenje na soncu.

rimljanka

goveji zrezki v omaki, rizi-bizi, pire krompir, zeljna solata in zelena solata,

štrudelj in jabolčna pita (nebeško dobra, delo moje sestrice)

Balenka

Včeraj od rane zore do poznega popoldneva pobirali jabolka ... Hrana iz nahrbtnika in kakšno jabolko za posladek. Danes še razmišljamo, če se nam bo ljubilo kuhati ...

msegov

Danes pridejo na kosilo moji starši, tako da bo bolj klasično nedeljsko kosilo.

Goveja juhca z ribano kašo

Pražen krompir z gobicami

Gobova omaka iz svežih jurčkov in ježkov

zeljna solata s fižolom, radič z mladim sirom

lep dan vsem

marec

Včeraj kisla repa, pire krompir, popečeni zrezki, jabolčni in skutin zavitek

Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, ocvrti dežnikarici, telečji file, zeljna solata z zeleno in radičem,

Zavitek od včeraj

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci; pečeno sv. "cesarsko" meso, sladko zelje s korenčkom, jabolko in brusnicami; zeleni radič s krompirjem:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 07.okt 2012 11:56

No pa se je mami le dalo kuhati ... Smo jedli govejo juho s palačinkami in krompirjev zos z mesom iz juhe.

msegov

Danes,kurja juha z rezanci,mešano meso(sv.piščanec) pražen krompir,mešana solata

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti