Jaz bi takoj bila za, da organiziramo eno druženje in si izmenjamo mnenja ob peki kakšnega dobrega peciva. Ste za? Seveda govorim za Ljubljano in okolico.
pengwynka
Jernejeva sadna torta s smetano
Jaz bi takoj bila za, da organiziramo eno druženje in si izmenjamo mnenja ob peki kakšnega dobrega peciva. Ste za? Seveda govorim za Ljubljano in okolico.
pengwynkaJa veliko vas nabira in uživa gobe - mi pa svinjski paprikaš in polento pa endivijo.
pa lep dan ;) menolaDanes: pasulj (star 2 dni), narezana vratovina, polnozrnati kruh in
.
lp

Pečene pleskavice in melancan, pa kuhana cvetača in čičerka in mešana paradajz solata. Mal se bom pohvalila- iz domačega vrta še paradižnik, paprika, bazilika, stoletna čebula, melancan in tale zelena cvetača.
pinka, ne jokat, alpo prosim, evo mene
(da ti ne bom še presedala
), sem kuhala, sem, pa povečano število jedcev je tudi bilo (ali je morda bil le najbolj ekološki kontejner, kakor vam drago)
Danes pa pašteta, kruh, čebula in teran ![]()
Ne dohajam več sprememb, med drugim ežoj umeniške fotografije pošilja
(morda posledica kattinega vpliva, nova riba v ribniku?
), pa babka, pa...lepo!
lp
mzm
Krokodil pica
Danes: gobova rižota, mešana solata, ![]()
Včeraj:
pečenka, mlinci in zelena solata.
Danes: vampi po tržaško in kruh.
Balenkagogad, krokodilja pica je umetnija, odličnooooooo![]()
Čet: ajdovi žgenki, gobova juha (Pohorje production) ter pečeni gobani v pečici. Za posladek for my družina pa topla AMERIŠKA pita po rec. iz baze od VANJE (požel pohval, da sem bil že ves rdeč. Oče je zmazal skoraj polovico. Naslednjič bom jaz dajal na krožnik rajši xD. Ima sladkorno...
Pet: polneni vegi jajčevci, mešana solata, za maman pa še kos ameriške pite
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom