Blitva z krompirjem,pečene sardele.
polarbear
Mandljevi piškoti
Blitva z krompirjem,pečene sardele.
polarbearDanes: makaronov narastek, paradižnik in paprika v solati
Danes je še: zelenjavna juha, malo včerajšnjega slanega zavitka in veliko borovničeve jogurtove strjenke na jezercu (posteljica ravno ni
) refoškovega likerja
Kaj to krvavo zgleda ![]()
lp
mzm
Na rojstnodnevnem praznovanju smo jedli:
-tramezzine s tunino-koruznim namazom,mocarello,paradižniom in olivo
-2 vrsti sira-dimljen in livada
-vložene domačekumare in čebulice
-pečena paprika
-francoska solata
-in za ne-vegije: domač kraški pršut, domače klobase in kuhana šunka
za pit pa domači teran
za sladico: torta
lp
ledenka_Mamamia tisti krompir na prejšnji strani izgleda slasten!
Kako ti uspe biti tak, v čem je tvoja skrivnost? Jaz dam tudi v pečico skupaj z mesom, pa ni nikoli tako![]()
Vanja hvala za odg, prav me je matralo zakaj mesni SIR očitno ni sira zraven najbrž zaradi oblike, no bom vedla kaj iskat če bom želela pripravit za kosilo :)
Včeraj smo imeli rižoto v govejem golažu + veliko par. solate,
Danes pa po dolgem času in za spremembo pohan sir + tatarska (iz baze -odlična) in spet par. solatka.
Lp
ursiiiSaj tudi kutinov sir nima veze s sirom, Ursii...
Pri nas danes:
- ostanki mix (3 šefle zelenjavne rižote, 4 filani paradajzi, 5 faširanih šniclnov, 6 bućkinih polpetov, nekaj pikov zelene salate....)
- lubenica, mini, Prekmurska mini lubenica brez koščic, sladka...tako piše. A čez Zadarske jih ni!
Posladek:
- bistveno kasneje, visoko nad mestom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes: testenine (školjkice) s tuno in čebulo
mali kuharpresenečate me! ne morem verjet, da imate čas kuhat taka kosila med tednom ... kako?!? po koncu službe grem po tamala v vrtec in ob 16:15 smo doma, ob 16:40 je mož že doma in najkasnej ob 17:00 mora bit kosilo že na mizi. Sam medtem moram pa poskrbet, da imata tamala kaj za počet, sicer mi visita za vratom in potem je kosilo namesto z warp brzino, s polžjo in ne gre nikamor ... da ne govorim o tem, da mora bit že vse doma v hladilniku ...
Mamka BršljankaPečen vitki som, krompirjeva solata in solata iz stročjega fižola.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Pašta s pivom in slanino