jao Nadinka,tudi mene si nasmejala pri vas je bilo,kot bi gledala kakšen ameriški film,hi hi
je bilo vsaj zanimivo in je skos dogajalo
važno,da ste preživeli,boste imeli vsaj zgodbo za naslednja leta!![]()
jao Nadinka,tudi mene si nasmejala pri vas je bilo,kot bi gledala kakšen ameriški film,hi hi
je bilo vsaj zanimivo in je skos dogajalo
važno,da ste preživeli,boste imeli vsaj zgodbo za naslednja leta!![]()
| Nadinka je napisal/a: |
|
Naj opišem današnje novoletno kosilo bolj na dolgo, nekako spada zraven. V glavnem, po včerajšnjem skoraj 12 urnem poplesavanju v kuhinji, ko je vse teklo gladko in mirno, se je novo leto začelo bolj slabo. Takoj zjutraj nas je sredi dnevne sobe pričakala "nesreča", ki se je zgodila našemu višavčku (očitno so ga ognjemeti bolj znervirali kot sem mislila). Nato smo pri zajtrku želeli jesti francosko od včerajšnje večerje, nakar se spomnim, da je ostala na balkonu. Nadinka
|
Nadinka, kadar se najmanj nadejaš, takrat ti gre najbolj narobe vse, oz. Murphiyev zakon deluje še pa še, sicer pa, na koncu ste se temu vsi nasmejali.
![]()
![]()
![]()
Danes: sarma drugič
, domač
, piškoti
Sarma.![]()
Danes: tenstan krompir,kumare v omaki,pečen piščanec,endivija in radič v solati,rdeča pesa
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Goveja juha
in pizza iz bučnega testa na mehiški način, z mesom, ki je ostal ko sem kuhala tortilije ![]()

Jaz sem malo pospravila hladilnik in porabila ostanek tatarskega bifteka tako, da sem z njim napolnila glavice šampinjonov.
V namaščeno ponev sem narezala por, slanino, zeleno papriko, ki je kazala znake staranja, malo peteršilja in korenja, na vse to zložila polnjene šampinjone, pokrila z alu folijo in v pečici pekla cca 30 min. Zraven zelena solata z radičem in česnov kruh - kosilo je bilo okusno, hladilnik pa pospravljen. Sladkarije nama sicer še ostajajo, vendar se trudiva...
Včerajšnje sarme so zamrznjene, danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena orada, pečen krompir, motovilec in zeljna solata z jajčkom.
Zdaj pa prihajajo obiski- prekajena prata, domača salama, sir, olive, vložene dobrote, domač sončni kruh
danes pri nama tudi drugi del sarm in svež kruh
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Zmagovalni bananin kruh