Seveda, Dragička,
.

Poke skleda z lososom
Seveda, Dragička,
.
Danes goveji golaž, polenta, mešana solata, skutin zavitek
Kjer je volja, tam je pot. Trixivčeraj: goveja juha z ribano kašico, polpete iz svinjskega mesa, pire krompir, rolada (kupljena)
danes spet juha, meso iz juhe, tenstan krompir ![]()
![]()
![]()
| branka.mahnic je napisal/a: |
| Babka, kaj si dala v to zelje prosim? Pri nas danes pometačina od včeraj-pohano, peperonata in solata in torta. branka |
Branka Mahnič-eva. recept je od tuti-le: http://www.kulinarika.net/recepti/18963/zelenjavne-jedi
Jaz sem sam dodala mal narezane sladke sveže paprike,blag čili od DB-ja in pridno zalivala.....mesek: zgornja bederčka piščanca brez kože in kosti, sem pa to pridno zalivala.....glažek zame, glažek zate ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
Včasih imam čist drugačne plane, ampak za tiste, ki jih imam neizmerno rada, kuham tud po naročilu![]()
V planu je bila jota, skuhala se je pašta..............
Hvala babka1951-enkrat je mamamia napisala en lep stavek od ene kulinaričarke: "ja dosta kuham sa vinom, ponekad ga dam i u hranu"! To se mi tako dopade, da se kar držim tega?!
brankaBabka, ja seveda po školjkah in pici .. tvojemu paše nekaj na žlico....ja mojima tudi golaž s polento...danes odlično meso in polenta...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
včeraj je bila pica
danes krompirjeva musaka s šunko in sirom, mešana solata
Danes: Gobova juha z zelenjavo,
, jota od včeraj, paradajzova solata, štrudelj iz skrinje.
Nekako vse bolj na vegetarijance spominjajo moja kosila. Jesen je, pridelke je treba nekam pospraviti, če ne v skrinjo ali v kozarce, pa v želodec.
Katrca11Torek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Burger s Kraljevo fit štručko