Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aja, še za jutri lahko napišem, ko je ravno tema, kaj bo JUTRI za kosilo:) Jutri pridejo moji na obisk in se mi končno splača naredit tisti ogromni kos mesa in gobe, ki sva ga/jih (oboje, meso in gobe) dobila od njegovih, torej bo , potem pa pečenka, sem morala poudarit, ker bo to moja prva pečenka... No, zraven pa ajdovi štruklji in soparjena zelenjava, za na konec pa še kostanjeva rulada. Tako bom naredila prostor v zmrzovalniku za še kak sladoled, saj se bom znebila mesa, kostanjevega pireja, gob...:) Veri
Kremenatli, pečen krompirček, radič s korenjem buhteljni limonca26
goveja juha z ajdovimi vlivanci (vašimi-kulinaričnimi), restan krompir, svinjska ribica v mrežici, pljučna pečenka, solata pop: magdalenke, jagodni sladoled Anja
Jutri: špinača, pire krompir. LP! fakin712
subota: pohane bukovače matovilac salata nedjelja: juha od suhih vrganja pohana piletina riža s graškom zelje salata s bučinim uljem kolači: kesten rolada, trostruki užitak i lenina pita Lidija...
danes: goveja juha z rezanci, dunajsko ocvrti piščančji zrezki, široki rezanci, motovilec in rdeč radič v solati, , kvašeni flancati od včeraj rimljanka
včeraj:http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=9404 , solata danes: močnik, solata s krompirjem marelica
Korenčkova juha, rižota z radičem, solata fresh
Testenine s tenstano zelenjavo, zelena solata. LP! fakin712
nedelja: goveja juha z rezanci, pečeni in ocvrti piščančji zrezki, špinača, pire krompir, zelena solata z rukulo ponedeljek: pečena svinjska rebrca, rdeče zelje, mlinci Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti