Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: makaronovo meso, pesa zame pirini rezanci z gobicami, zelena solata Julija
ponedeljek: gov. juha z zdrobovimi žličniki, špinača pire krompir, hrenovke, snežene kepe torek:matevža, kislo zelje, pečenice torek:štruklji s skuto, kompot sreda:ješprenj s suho klobaso, jabolčni zavitek nenči
Danes: fižolova mineštra, borovničevi cmoki Jutri: praženo zelje, krompir v kosih, pečenica Sreda: zrezki v omaki, zelenjavni riž, solata četrtek: pikantna porova juha, krompirjeva solata, ribji fileji petek: pizza
sobota: kisla repa, matevž,, torta z jabolki in orehi nedelja: goveja juha, nadevan piščanec, pražen krompir, solata, danes: jota z zeljem alexis
Jaz pa sem imela cel teden postrežbo v sobo v Lj. porodnišnici. Hrana ena A. Prav fino je bilo, pa še kuhat ni bilo treba. jade
Čestitke, Jade! Mi bomo pa jutri bistro juho in orehove rezance s kompotom Kyara
Zelenjavna rižota, solata, sadne rezine,če jih bo kaj ostalo. LP! fakin712
Kyara hvala ampak je še prezgodaj, sem še vedno v enem kosu. jade
Včeraj: znajdi se sam Danes: Dolenjska mineštra s prekajenimi rebri, domač kruh in skleda solate fresh
torek: goveja juha, goveji zrezki s čebulo in papriko, polnozrnati kus kus, mešanica radičev Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti