Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Piščančji paprikaš, žličniki, solata ANJA
jutri: ričet s prekajenim mesom Lidija...
Včeraj: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=7188 (le da sem vzela bučke in po vrhu prelila še z mešanico kisle smetane, jajca, parmezana, soli in popra- NI GA BOLJŠEGA!) Lep dan in veliko se smejte
danes: rezanci z jurčki (oz.z jurčkom, ker sem včeraj samo enega našla), solata Ana
Čufti, pire krompir, motovilec Dodija
danes provansalska druzinska juha (pretlacena juha iz vec vrst zelenjave), grska pita s spinaco in sirom, solata fresh
Stročji fižol, v kosih krompir, sladoled. LP! fakin712
Petek: piščančji zrezki po pariško, pečen krompir, radič s krompirjem Sobota: goveja juha, pečena svinjska rebrca, pomfri, zeljna solata s fižolom (crkljanje pri babicii) Nedelja: naravni piščančji zrezki, popečeni šampinjoni, pire krompir, stročji fižol v solati Ponedeljek: suh svinjski vrat, krompirjeva solata Torek: golaževa juha, palačinke Sreda: pasulj zvitorepka
sreda: pečena piščančja bedra s krompirjem v pečici, sladko zelje, solata, skutina torta Julija
Danes: tople kumare in hrenovke Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti