Danes goveja juha s fritati / zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke,
mešana solata ( zelena, motovilec, regrat, radič, zeljna solata, rukola, krompir) in zame file orade.
Danes goveja juha s fritati / zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke,
mešana solata ( zelena, motovilec, regrat, radič, zeljna solata, rukola, krompir) in zame file orade.
Jaz sem danes spekla piščančja prsa brez kosti, ovita v kruhovo filo in potem to vse skupaj ovito v slanino
poleg pa kislo zelje za osvežitev
| mopsika je napisal/a: | ||
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Tudi jaz imam zelo rada pico s papriko in jajčkom, dobra ideja za naslednjič
.
Danes piščančji zrezki v omaki, kruhova štruca in rdeča pesa
Super kosilo je bilo
, čeprav sem se že dopoldan tako smejala mojemu, ko je spraševal: Kaj misliš, kakšen pa bo ta VEGI???
Za tiste, ki tega ne veste: Moja snaha je najbolj čudovita punca na tem planetu........če bi kdaj čez njo rekla slabo besedo, bi ji storila največjo krivico....
zate, ljubčica ![]()
Na jedilniku smo imeli: njoke z mlado špinačo in smetanovo omako, gratinirane testenine z gobovo omako, ocvrto mocarelo z zeljnimi krpicami, francosko solato....za sladičko: čudovita sadna solata v živahnih barvah prelita z medom ![]()
![]()
Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, solata
Postrvi in zelenjava, prirpavljeno na pari, na koncu malo potreseno z nekaj zelišči, kuhan krompir in skleda motovilca. Pa kozarček vina seveda, po kosilu orehov sladoled.
AMpak res, postrv na pari mi je prva liga. Zelenjavo sem odstopila drugim. 
Danes piščančji paprikaš, riž in mešana solata.
Jutri pa ocvrt piščanec, kaj bo zraven, še ne vem.
Včeraj: zelenjavna enolončnica z ješprenjem in rdečo lečo, pečena prosena kaša z jabolki in cimetom.
Danes: korenčkova juha z zdrobom, pečena zelenjava in krompir v pečici, mešana solata. Za posladek sadna solata.
Danes bodo kar sendvici to go..:
- en star, a ne trd kruh, se krasno reze na tanko
- liptaver, list zelene solate
In nic gibajoce, pac pa tesno zarolane palacinke, 4 v eno, vmes nadev po plasteh kot pri gibanici iz Prekmurja... pa lepo ohlajene in narezane na grizljajaste koscke.
Pijaca mimgrede, kjer bodo lepi ksihti in ![]()
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 05. 2017 10:57
Mamamia, bi se kar zapodila v vas kroznik.
Vceraj smo si za večerjo zaželeli malo morja in sem naredila klapavice, zraven smo jedli popečen kruh z olivcem, napit s česnom in rožmarinom.

Za danes se kuha bolognese z domacimi širokimi rezanci. 
Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 05. 2017 12:46
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako