Ossi

Bretonske palačinke
Ossi
Tudi moj sin je imel danes glavno besedo pri jedilniku. Zaželel si je špagete, zato sem pripravila špagete z mletim mesom. Pa še malo brokolijeve juhe in solato za zraven.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri naju danes v eni res mali hišici, še manjši kuhinji ![]()
dušeno kislo zelje zabeljeno z ocvirki in pečenice zraven kruh, mojstrov nad mojstri tam blizu Žirov ![]()
Oooo, kako smo mamice danes crkljale sinove
, pri nas je bil razlog ta, da jutri potuje s šolo na Medvedje Brdo tam v Rovtah....upam, da bo še kaj snega zapadlo...
Babka, lepa kuhinjica in uživajta.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZgleda, da je bil danes dan sinov ( ne vem kaj je v "zraku"), tudi pri nas je jedilni list kreiral moški svet.
Ni bilo nič kaj wauuuuuuuuu, bil pa je zelo dober segedin in ajdovi žganci, kaj čmo, zima je tu in kislo zelje se prilega. ![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
Danes: rižota, mešana solata
breskvaDanes pica, za posladek pa k zobozdravniku![]()
Danes: ješprenj in štravbe (kaj čmo, pust se bliža
)
PS:kaj pa kaj malicate v službi???
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja obara
z vodnimi žličniki , ajdovi žganci.
![]()
malica pravkar: 2 hrustljava polnozrnata ržena kruhka (ploščici) s sezamom, jabolko, čaj
Danes za kosilo pri nas: testenine z omako iz paradižnika, prekajenih čilijev in govedine, solata (pesa ali zelena, če bo na poti domov moja noga stopila v katero od trgovin), juha bo, če bo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Galette z zelenjavo