Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek mesna štruca, pire in mešana solata

sobota sarme, žganci z ocvirki

nedelja goveja juha, pečen piščanec, pečen krompir, dušen ohrovt s porom in paradižnikom, mešana solata

danes sarme, kruh

Danes: goveja juha z rezanci, njoki, dušeno sladko zelje, govedina iz juhe

breskva

Dons pa kr ponedeljkova klasika al kak že pravjo  Goveja juha od včer, ocvrt pišče, govedina z juhe, pražen krompir ter endivja z radičem in bučnim oljem. Itak, pa ni manjkal niti cuker.  So se zmazali še ČOKOLADNI TARTUFI, ki ostali od včer   Vsaj to je bilo bolj zdravo in spada v presno - vegansko prehrano! Tisti, ki mate pa predsodke pred to prehrano (tud jaz bil včas med njimi) pa lahko opišem le z dvema besedama ČOKOLADNA FANTAZIJA!!!

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes: brokolijeva juha s kockami kruha in vanilijev puding

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes je kosilo naročil najmlajši in bo goveja juha z rezanci, pečeni kosi piščanca, telečji kare, pražen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: na željo sina-  mesni burek

mopsika

Včeraj po želji mojega mlajšega sinka: goveja juhica s kroglicami, špinača, pire in hrenovke

Sladica, ki je bila obenem večerja : Trojanski krofi, bela kava

Danes: goveji zrezki v omaki, široki rezanci, zeljna solata

Ossi

Trixi in mopsika - sploh nisem brala prej....zgleda, da imajo te dni otroci prvo besedo pri jedinikih,.... ....

Ossi

Ossi, ne vedno ,ne vedno, danes, ko je videl ,da imam pripravljeno mleto meso, me je spomnil, da sem mu ga nedavno obljubila.

mopsika

Ja itak, saj vem,... je pa fajn, da jim kdaj lahko ugodimo in potem bolj slasno pojejo

Ossi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti