Zgornji in spodnji del sem odrezala, potem zarezala okrog-naokrog, kot pomarančo..., vsak zarezan kos odtrgala in vsebino počasi trosila na krožnik.
Ampak, potem sem videla, da je le nekaj madežev na majci.
Pozdravček!
Zgornji in spodnji del sem odrezala, potem zarezala okrog-naokrog, kot pomarančo..., vsak zarezan kos odtrgala in vsebino počasi trosila na krožnik.
Ampak, potem sem videla, da je le nekaj madežev na majci.
Pozdravček!
Torek:
Pražena jetrca, kruh, motovilec s fižolom in feta sirom

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha ![]()
![]()
![]()
z gresovimi knedeljčki
meso iz juhe-istrski boškarin
tenstan ![]()
![]()
![]()
rdeč radič s ![]()
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 20. nov 2024 21:04
Danes: segedin, krompir v kosih; polenta, špinača, oslič popečeno v pečici, motovilec
Malaga: ajdovi štruklji so brez bele moke. Ajdovo moko solim, poparim z osoljeno vodo ,da se zmes zgosti in ohladim toliko, da lahko zvaljam, premažem s stopljenim maslom in premažem s skuto zmešano z jajcem in povijem. Kuham 22 minut, če so zmrznjeni pa 43 minut.
![]()
![]()
![]()
Danes: vampi po tržaško
polenta
rdeč radič s ![]()
Sreda:
Makaronovo meso, motovilec s fižolom; krof

Pozdravček!
Hvala nena58. Imaš mogoče natančen recept za testo? Hvala.
Sobota- goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščanec, pečen krompir, za moža sv.ribica v omaki zelenega popra, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20. nov 2024 19:49
Nedelja ostanek zdrobih cmokov, goveja juha z rezanci, piščančji koščki v omaki, za enega ostanek govejih zrezkov in fileja sv.ribice, bučni njoki s skuto, solata

V ponedeljek svedrčki s paradižnikovo omako, kasneje za moža zelenjavna omaka, stročji fižol v solati

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Marmorni sladoledni sendviči